Galaxy Mini GT-S5570I android telefonum hafıza kartını takınca yeniden başlatıyor

Sponsorlu Bağlantılar

kajmeraan

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Mini GT-S5570I android telefonum hafıza kartını takınca yeniden başlatıyor
merhaba arkadaşlar;
Samsung Galaxy Mini telefonum var. sürekli kendini yeniden başlatıyor. Ancak şunu keşfettim hafıza kartını çıkarınca normale dönüyor, hafıza kartını taktığım anda 1 dakika sonra devamlı telefon yeniden başlatılıyor. Başka bir hafıza kartıyla denedim ve hafıza kartına format attım, ona rağmen sorun gitmedi. biliyosunuz hafıza kartsız telefon fazla işe yaramıyor.
rica etsem bu konu hakkında bi fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?
google'da arattım sorunu, sorunu çeken çok ama şunu yapın diye bi çözüm veren göremedim. yardımcı olursanız çok memnun olurum.
selamlar, saygılar

varrick

varrick

Üye
Benim kuzende de vardi ayni sorun.

Format türü bisey atti , sonra duzeldi...

Yani format ve benzeri bisey atiyon ve duzeliyor.(formatta olabilir , pek fazla bilgim yok ! )
TELEFONA...

Telefondan kaynaklaniyor bunu bilmen yeter.

Benim gorusum.
Bndeki lg gm735 te , aynisi oluyordu bendeki sebebi hafiza karti degip cikiyodu ve bu boyle devam ediyodu, bende sebebi bumu diye bantlamistim.
sebebi hafiza kartini telefon gorup , gormemesiydi ...
Bende bantli kullaniyom :)

Bende fazla gerek yok hafiza kartina 316mb hafiza var :kop2:

- - - Eklendi - - -

He bu arada sendeki hafiza kartini telefonun DESTEKLEMIYOOOOOOO !!!
olabilir !!!!!!!!

ayni hafiza kartindan 1000 kere bile denesen olmaz, istersen hepsini baska yerden al gene ise yaramaz.

netten bak hangi formatli hafiza kartlarini destekliiiiii ;)

• Beğen
Tepkiler: kajmeraan

kajmeraan

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim varrick. sanırım söylediğin gibi telefondan kaynaklanıyor. ancak hafıza kartı telefonla gelen hafıza kartı. ayrıca haftalarca kullandım, daha yeni sorun çıkarmaya başladı. tekrar teşekkür ederim. romu güncellemeyi deniycem, işe yararsa burada belirtirim

varrick

varrick

Üye
Taam bekliyom :oke:

kajmeraan

Üye
    Konu Sahibi
olayı çözdüm, telefona format attım arkadaşlar, yani fabrika ayarlarına döndürdüm. artık yeniden başlatmıyor normale döndü; Ancak;
Ancak; (Çok Önemli);
telefonumda (sd kartta) kayıtlı yüz kadar uygulama ve oyun vardı, formattan sonra o uygulamaları görmüyor telefon, sd kartın içinde var uygulamalar, android_secure dosyası içinde kurulu ama telefon dosyalarımdan android_secure dosyasını da görmüyor, uygulamalar menüsünde de uygulamaları görmüyor..
ben şahsen format attığıma pişmanım, başka bi yolunu bulamadığım için mecbur kaldım. şimdi onca uygulamayı baştan yüklemek uzun olucak maalesef :((

varrick

varrick

Üye
Baska telefonda gozukuyomu ?
Eger gozukuyosa yolla bluetootla :)

unutmaki formattan oncede hafiza kartini kullanamiyodun.
ama simdi kullaniyon :)

Üst Alt