Yardım Galaxy Mini 2 sürekli yeniden başlatıyor

Sponsorlu Bağlantılar

canersonmez94

canersonmez94

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Mini 2 sürekli yeniden başlatıyor
Arkadaşlar hemen konuya giriyorum, Elimde Galaxy mini 2 model cep var. Cihaza rom yükledim (CM10.2-Android 4.3). Sonra telefon açılırken kendini yeniden başlatmaya başladı. Kapattım ve Odin ile Orijinal rom yükledim, Orijinal rom da da yeniden başlatıyor. Çok acil yardım gerekli öneriniz veya bildiğiniz bir şey var mı?

THEKANS

THEKANS

Üye
revcovery ac wipe data ve wipe cache yap

bu arada ses kisma +ses verme+ home+guctusu ile acilir

canersonmez94

canersonmez94

Üye
    Konu Sahibi
Ne yaptıysam olmadı recovery açılmıyor, ojinal rom yükl hiçbirşey yok olmuyor, cwm yüklüyorum, yükleniyor ama açılmıyor başka bir öneri lütfen telefonsuz kaldımBir sitede odin ile rom yüklerken re-partition işaretleyerek yükle dedi yaptım fail oldu ve yine olmadı kıaca başka alternatif yol bilen?????

THEKANS

THEKANS

Üye
driver yukle samsung mobile phone driver indir pc ye sonra odini dene

canersonmez94

canersonmez94

Üye
    Konu Sahibi
Yüklü zaten yinede olmuyor

THEKANS

THEKANS

Üye
bak dostum cwm yukledikten sonra tel acilirken unlem isareti cikar bu arada cwm odin ile yuklenirben bu custom rom cikaranin ....

canersonmez94

canersonmez94

Üye
    Konu Sahibi
Hiç sorma haftaya kadar çözemezsem servise yollicam yada usta bir telefoncuya işte her ne zıkımsa

THEKANS

THEKANS

Üye
yazilimdan anliyacak birine vermelisin

canersonmez94

canersonmez94

Üye
    Konu Sahibi
Öyle ama Samsung servisine vericem, en güvenilir onlar, diğerleri telefonun içini falan açıp içine yani. Parasıda önemli değil zaten yaptıktan sonra ikinci el satıp iPhone 4S almayı planlıyorum

Son düzenleme:
THEKANS

THEKANS

Üye
dikkat et uyari alma lutfen argo kulanmayin

canersonmez94

canersonmez94

Üye
    Konu Sahibi
yorum düzenlendi sorun yok

Üst Alt