Galaxy mini cyanogenmod yardım arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy mini cyanogenmod yardım arkadaşlar
Şu videoda adam kurmuş çok hoşuma gtti bunu galaxy mini için türk sitelerinde bulamadım acaba bilen biri varmı bana yardım edebilirmi ?
ilen arkadaş varmı hiç ?

technoshark

technoshark

Üye

Galaxy Mini İçin Bilmiyorum ama bu linkten bir araştır istersen

• Beğen
Tepkiler: Keş Remzi
Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy ace için ama kardeş benbirtane buldum da yanacı site şimdi hata yaparım flan: S

----------Eklendi @ 14:55:25 ---------- Yazıldı @ 14:51:59 ----------

Birtane daha buldum buda güzel cyanoge. değil ama ben bu romları nasıl yükleye bilirim bir bilgi verirmisiniz

technoshark

technoshark

Üye
om anlatımı burada mevcut istersen bir bak, forumdada vardır araştır istersen.

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu olayı daha önceden yaptım 2.2 den 2.3.4 e yüksekltirken sanırım pek birşey yok ama tereddüte düşüyor insan adamların verdiği site yabancı nereye hangi dosyayı koyarım işde bunu bilemiyorum

technoshark

technoshark

Üye
Ben optimus Black'e kurdum, aynı işlemdir... istersen o adımları takip et ;) Konuyu açtım forumda bakabilirsin.

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
Link verirmisin rıca etsem ?

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
Benim android bilgim maesef kötü bir kaç kere odin ile 2,3,4 güncellemesi yaptım senin burda anlattıkların beni aşıyor gibi gözüküyor :D
benim sadece 2 tane sorum var arkadaşım ben bu romu odin ile yükleebilirmiyim yüklersem hangi dosyaları koymam gerekir ?

technoshark

technoshark

Üye
Odinle alakalı bilgim yok ama şöyle bir bilgiye ulaştım .....

0) İstediğiniz bir Romu indirin... (Tabiki rom kendi cihazınızın romu olacak başka cihazların Romunu sakın yüklemeyin çok dikkat edin...)
- Romun yanında hangi PIT kullanılacak onları bilin re-partition seçili olacakmı olmayacakmı bunları bilin genellikle romların yanında pit dosyaları yazar...
1) İndirdiğiniz Odin3 v1.30 u rardan çıkarın
2) İndirdiğiniz Romu Rardan çıkarın... İçerisinde 3 tane program olacak ( CSC.... , PDA.... , PHONE..... ile başlar isimleri)
3) Telefonu kapatın... , Sonra 3 tuşa (Ses Azaltma+Home Tuşu+Açma-Kapama) basılı tutarak Downloading... diye görünen ekran gelmesi lazım
4) Downloading ekranı geldikten sonra USB ile bilgisayara bağlayın telefonunuzu
5) Odini açın PDA Bölümüne PDA... ile başlayanı seçin, PHONE bölümüne PHONE... ile başlayanı seçin, CSC bölümüne CSC... ile başlayan programı seçin
6) START tuşuna basın kurulum yapmasını bekleyin işlem bitince cihaz otomatik olarak kapanıp açılacaktır...

Bu işlem yaklaşık olarak 10 dkka sürmektedir...
Kolay gelsin...

• Beğen
Tepkiler: Keş Remzi
Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardas saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt