galaxy mini 2 nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
galaxy mini 2 nasıl?
3.27'' 320x480 ekran-800mhz tek çekirdek işlemci.-android 2.3-512mb RAM
[video=youtube;3CKNcQznvIc]http://www.youtube.com/watch?v=3CKNcQznvIc[/video]
550 tl ye var.yakında fiyatı düşer.telefonu oyun-internet için kullanıcam.sizce mini 2 almalı mıyım?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
İdare eder.

KayraBey

KayraBey

Üye
Oyun için ideal değil bence.

amcalu1

amcalu1

Üye
550 tlye sony ericsson live with walkman daha mantıklı vatan computer de 550 lira olması lazım

ugur1000

ugur1000

Üye
adam almıştır ama düşünenlere diyim alın ! samsungun 1 çekirdeklilerinin en f/p olanı örneğin galaxy ace 558 tl hepsi buradada ama fiyatı 600 lerde falan ama galaxy mini 2 3000 antutu benchmarkı ama ace in 1800 puanı , hatta teknosada galaxy ace 650 tl ! 600 tll ye galaxy fit gördüm ama benchmarkını bulamadım yani samsungun kend, sınıfındaki tüm 1 çekirdeklileri alt ediyor almanızı tavsiye ederim ;) bende alıcam yakında oyun performansı mükemmel de değil berbat da değil orta ! birçok oyunu rahatla oynayabilirsiniz ki 1 oyunu desteklemiyorsa ona benzeyen 10 - 20 oyun vardır ;) sırf 2-3 oyunu çalıştırmaz diye telf almamak mantıksız ayrıca sony diyorsunda sony daha iyi fakat bul bulabilirsen :D heleki küçük bir ilde yaşıyorsasan :D

Dostnametr

Üye
Bu cihaz jelly bean de alıyor.

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Vay be mini2 alacakmisim o zamanlar bilmiyomusum:pro::D

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
hocam mini 2, sınıftaki bir arkadaşta var merak ettigin bir soru varsa yardımcı olabilirim.
Bugün bi kaç test yaptik onun telefonuyla alakalı. Antutu benchmark ile 3bin üç yüz küsür aldı. Geekbench 2 de 467 aldı. Oyun olarak glu nun oyunlarının hepsi var hepsini takılmadan oynatıyor. güzel telefon ama küçük biraz söylemekte yarar var.

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
hocam mini 2, sınıftaki bir arkadaşta var merak ettigin bir soru varsa yardımcı olabilirim.
Bugün bi kaç test yaptik onun telefonuyla alakalı. Antutu benchmark ile 3bin üç yüz küsür aldı. Geekbench 2 de 467 aldı. Oyun olarak glu nun oyunlarının hepsi var hepsini takılmadan oynatıyor. güzel telefon ama küçük biraz söylemekte yarar var.
Yok kardesim sagol.konuyu zaten haziranda acmistim.wonder aldim artik:)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bence Alma Biraz daha para koy htc veya samsung al derim acele işe şeytan karışır ve pişman olursun bence acele edip hata yapma alacaksan iyisini al derler hani kaç senede bir alıyosun ki 3 en fazla 4 bundan sonrasında zaten tadı kalmıyor değiştirmeye yöneliyorsun ama tadı kolay kolay bitmeyen bir tel. Alırsan hiç değiştirmeye yönelmezsin hatta havan bile olur hem mini serisi eskidi yani iş yok glxy minilerde neyse uzatmıyım sen birdaha düşün istersen

- - - Eklendi - - -

Yok kardesim sagol.konuyu zaten haziranda acmistim.wonder aldim artik:)

O Zaman Yöneticiler :locked:

ugur1000

ugur1000

Üye
neo v tşkler sana bi ara sony de düşünüyordum o konudada yardımcı olmuştun :D ama mini 2 ye jb gelse bile kurmam belki çünki bu telfonun donanımı ginger bread (kurabiye sürümü :D) a gore ayarlanmış mesala xperia tipo da var cihaz ics ile geliyor dolayısıyla donanımı ics için üretilmiş ;) ama belki jb çıkarsa kasma olmayadabilir :D hayat memat meselesi ama güsel cihaz yaa :D bidahaki ayı zor bekliyom zaten ilk smartphone um olacak bu 2-3 yıl giderse oh ne ala :D ama Samsung bu telefona jb vermeyi sölemişti bi aralar :D hatta yorumlarında galaxy w kullanıcıları isyan ediyodu bize niye jb yok diye :D bak şimdi hatırladım

- - - Eklendi - - -

edit : anladım gülücükleri çok abartmışım :D:D:D:D:D bu arada bu telefonu alıncada inceleme videosu çekecem :))

- - - Eklendi - - -

ne çabuk yorum gelmiş bişiler yazıyodum bi baktım sayfa dolmuş :D

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Yöneticiler :locked:

ugur1000

ugur1000

Üye
Yöneticiler :locked: :D zamanı geldi :D

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
:locked::ehe

ugur1000

ugur1000

Üye
:locked::ehe :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:D

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
İyimi Kafayı Yedik :D :locked:

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
:locked::ehe:d:

ugur1000

ugur1000

Üye
:locked::ehe:d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt