galaxy gio wifi error

Sponsorlu Bağlantılar

nurigil

Üye
    Konu Sahibi
galaxy gio wifi error
Arkadaslar galaxy gio telefonumda wifi bazen acilmiyor ve error mesaji veriyor. Telefonu acip kapayinca cozuluyor. Froyo yuklu ve aldiktan sonra kies'den samsung update yaptim. Root falan da yapmadim. Neden olabilir?

gitaristcocuk

gitaristcocuk

Üye
aynı sorun bende de oluyor arkadaşım nedeni nedir acaba bende çok merak ediyorum

nurigil

Üye
    Konu Sahibi
yok mu cevaplayacak?

samety500

samety500

Üye
kardeş bu sorun tuşlardan kod girerek telefonun wifi update ediyomuş düzeliyomş formda görmüstüm bi bak istersn

technoshark

technoshark

Üye
Ben bu sorunla alakalı bir sürü yorum okudum.. bir tanesinde çözüm buldum gibi oldu ama şuan forumuda kaybettim, herkez aynı sorundan şikayetçi :vur

MBrkA

MBrkA

Üye
Acede de aynı sorun var :(

altay89

altay89

Üye
Settings/Wireless&Networık/Wi-Fi Settings/Advenced/Wi-Fi sleep policy/never

bendede vardı çözüldü

Yigit315

Yigit315

Üye
kardeş bu sorun tuşlardan kod girerek telefonun wifi update ediyomuş düzeliyomş formda görmüstüm bi bak istersn

Evet Hocama katılıyorum.Bende buralarda biyerde görmüştüm.Stabil bi şekilde sorun ortadan kalkmıştı.Sen forumun bu bölümünü iyice bi araştır :oke:

technoblue

technoblue

Üye
bu aralar pek sık karşılaşır olduk wifi sorunuyla. umarım bi çözümü vardır da kullanıcıların maduriyeti sona erer.

suleymanomer

Üye
Wirelessı açarken error vermesi ve çözümü
Selam arkadaşlar..Bir süredir telefonumda konu başlığındaki problem oluyordu ve telefonu kapatıp açmak zorunda kalıyordum. Forumlarda da çok detaylı bilgi yok. Eminim benim dışımda da bu sorunla karşılaşan arkadaşlar olmuştur.

Neyse sonuç itibarıyla boyle bir sorun var ve cozumunu de soyleyeyim hic kapatıp acmaya gerek yok..

Arama yapacağınız tuşlar menüsüne gelip *#*#526#*#* kodunu tuşlamanız gerekiyor. wireless driverı yeniden yukleniyor. ve sorun çözülüyor

• Beğen
Tepkiler: polımıo
Sarangni

Sarangni

Üye
Bende ki Gio'da Wi-Fi sorunu vardı. Wi-Fi driverini yeniden kurdum daha sonra modem ayarlarını sıfırlayıp yeniden bir modem kurulumu yaptım. Ayarlarda Wi-Fi ayarlarından band genişliği var onuda yüksek tuttum. Dünden bu yana yaşadığım sorundan kurtulmuş görünüyorum. Şifreleme türüde WEP olduğu halde internette çok rahat gezebiliyorum.

mesutho

Üye
Selam arkadaşlar..Bir süredir telefonumda konu başlığındaki problem oluyordu ve telefonu kapatıp açmak zorunda kalıyordum. Forumlarda da çok detaylı bilgi yok. Eminim benim dışımda da bu sorunla karşılaşan arkadaşlar olmuştur.

Neyse sonuç itibarıyla boyle bir sorun var ve cozumunu de soyleyeyim hic kapatıp acmaya gerek yok..

Arama yapacağınız tuşlar menüsüne gelip *#*#526#*#* kodunu tuşlamanız gerekiyor. wireless driverı yeniden yukleniyor. ve sorun çözülüyor
Adamım sağolasın, ben de gio aldım ve ikinci günden bu hatayı verdi. Merak ettiğim birşey var bu tuş kombinasyonlarını nasıl buluyorsunuz?

McCeNe

Üye
samsung sorunlu cihazlar üretmeye tam gaz devam ediyorr.

technoshark

technoshark

Üye
:vur :aman2: hakkaten devam ediyor.... üretime .

umutku84

umutku84

Üye

saol arkadaşım çözüldü :)

fireman87

fireman87

Üye
Samsung'un yeni nesil cihazlarında wifi sorunu mevcut zaten.

nurigil

Üye
    Konu Sahibi
6 gun sorunsuz calisti, sonra tekrar hata verdi:( kapatip acmadan kodu bir daha girdim, ise yaramadi. Kapatip actim cozuldu.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
update olduktan sonra çözüldü

nurigil

Üye
    Konu Sahibi
kiesteki updati kastediyorsan ben onu yapmistim zaten ama ona ragmen hata veriyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt