Galaxy Gio titresim sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ufukdy

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Gio titresim sorunu
merhabalar,

galaxy gio kullaniyorum simdiye kadar surekli mesaj geldiginde ya da whatsappta orda burda bisey oldugunda ya da yoneticiyi acmak icin ortadaki tusa basili tutunca titrerdi. ama simdi ise oyunlar ve yandaki ses dugmesinden sesi acip kapatinca titriyor. en son go launcher i kullandim acaba ondan mi oldu diyerek programi kaldirdim ama hala durum ayni. sorun ne olabilir? tesekkurler.

duzenleme: telefonum aldigim gibi, herhangi bir root yapilmadi.

duzenleme 2: elbette ki titresim acik ayarlar kismindan o kadar telefon bilgim var :)

bursa1616

bursa1616

Üye
Ayar kısmı var sanırsam ordan ayarlaman gerekiyor ben de gio alacağım da nasıl iyi mi? arkadaş aldı angry birds rio yüklenmiyor sen yükleyebildin mi her oyun çalışıyor mu?

ufukdy

Üye
    Konu Sahibi
Ayar kısmı var sanırsam ordan ayarlaman gerekiyor ben de gio alacağım da nasıl iyi mi? arkadaş aldı angry birds rio yüklenmiyor sen yükleyebildin mi her oyun çalışıyor mu?

rio yu yuklemedim daha digerini bitirmedim yukleyince sana mesaj atarim :) ben bi kac sorun disinda memnunum telefondan bu fiyat araliginda bence rakipsiz telefon. tabii diger smartphone lar gibi bi performans bekleme.

bursa1616

bursa1616

Üye
Fiyat / Performans 10 numara telefon smarrhphona benzemez tabii bikaç sorunu belirtebilirmisin arkadaşım ister mesajdan ister buradan takipteyim

ufukdy

Üye
    Konu Sahibi
yardim edecek birisi yok mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt