Galaxy GİO Şarj sorunu yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sadece35

sadece35

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy GİO Şarj sorunu yardım
Arkadaşlar telefonumun şarjı 1 gün zor dayanıyor acaba root mu yapsam room mu yüklesem daha çok gider...

Not: Parlaklık zayıf
Duvar kağıdı siyah
widget yok
Cihaz 10 günlük

buna ragmen S5660

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
çok tuhaf arkaplan verisi kapalı mı ?

enes122

enes122

Üye
İnternet kullanıyor musun veya oyun oynar mısın

advancel

advancel

Üye
kardeşim çok basit ben denedim ve faydasını aldım ya uygun bir kernel yada güzel hızlı kalibre edilmiş bir rom senin derdine derman olur sakın işte task managermiş falan kanma onlara onlarda fazladan program ram yiyor ve gene aynı şarz gidiyo şu güne kadar illa rom değiştirmek istemiyorum diyorsan juice defender sana yardımcı olacaktır

xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
<<<<<<< HER DERDE DEVAAAA :oke:

cukuleaks

Üye
Bu konuya kimsenin net cevap vermesi imkansız bi kere onu söyleyeyim. didik didik araştırmak lazım esnin nasıl kullandığını. en küçük bir detayı bile atlayarak yorum yaparsak telefonun şarj konusu hakkında söylediğimiz herşey yanlış olur. O yüzden arkaplan siyah widget kullanmıyorum gibi şeylerle şarj süresin hakkında fikir vermek kesinlikle imkansız . ha genel oalrak sorarsan rom yüklersen(Romlar değişiyor , performans için olanı var batarya için olanı var) şarj süresi uzar. Root vs vs tabiki de çok işe yarıyor...

sadece35

sadece35

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için sağolun.Arkplanı iyi akıl ettiniz kapattım biraz rahatladı kullananan arkadaşların tavsiye edebileceği bir rom varmı !!!

Jelly Bean 4.1.1-CyanogenMod 10 nasıl P??

droido xx

droido xx

Üye
Düşük donanımlı cihazlara android 4.0 romunu yükleme hiç stabil çalışmaz ayrıca senin telefonun eskiden bendede vardı senin için en iyi rom CyanogenMod 7.1 (Android 2.3.7) romu olacaktır güven bana :oke:

Xelord

Xelord

Üye
Oto. senkrenizasyonu kapatabilirsin. Stabil bir romda artırır batarya ömrünü ama çok oyun oynuyorsan şarjın çabuk bitmesi normaldir bence.

sadece35

sadece35

Üye
    Konu Sahibi
senkorizasyon cok etkili. Yorumlar icin sagolun

LifeAfterDeath

LifeAfterDeath

Üye
Telefonunu yeni almışsın çok normal hevesin geçince 2-3 belki de 4 güne çıkabilir şarj süren :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt