galaxy gio mu c6-01 mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lgkg300

Üye
eğer beni dinleyeceksen kardeş gel biraz daha bütçeni zorla Sony Xperia Neo V al, ben de gio alacaktım son dakikaya kadar, ama sonra bütçemi biraz daha zorladım Neo V aldım iyi ki de almışım diyorum.
arkadaşımda gio var elime alıyorum karıştırıyorum, Neo V ile arasında dağlar kadar fark var,

gio nun ekranı ve görselliği neredeyse sıfır kalıyor Neo V karşısında kamerası berbat hakikaten, 2mp Nokia telefonlarının kamerası daha iyi..

yanlış anlaşılmasın kötülemek icin söylemiyorum gio fiyatını yine de hak ediyor, kendi sınıfındakilerin bence en iyisi. ama dediğim gibi bütçeni zorla gio da sıkılırsın değiştirmek istediğinde düşük bir fiyata elden çıkarır daha fazla para verip yenisini alacaksın...

- - - Eklendi - - -

Ömer gardaş nasılsın

Kardeş öyle diyosunda arada 300 tlden fazla fark var. Bana sorarsan ace ace2 veya walkman al onlarda flash player var(düz acede marketten degil cwmden yükleniyor hatırladığım kadarıyla)

Sony Ericsson Live With Walkman

Olsun fazla farkı yok ki işlevi de on planda tutmak gerek donanım çok iyi bence ama yine de seçim onun küçükse küçük o zaman bütçeyi yükseltmek gerek yapacak bir sey yok.

bütçeyi yükselt diyorsunuzda belki 1 yıl çalışmış biriktirmiş

cyber

Üye
gio c6-01 den iyi değil yapmayın beyler

lgkg300

Üye
Kardeş öyle diyosunda arada 300 tlden fazla fark var. Bana sorarsan ace ace2 veya walkman al onlarda flash player var(düz acede marketten degil cwmden yükleniyor hatırladığım kadarıyla)

ikinci el temiz bir cihazı 500 ye bulabilir, bu cihaz dün itibariyle teknosa da 699 idi turuncu indirim ile...

age101

Üye
    Konu Sahibi
peki sony ericcson xperia play nasıl?

age101

Üye
    Konu Sahibi
hmm teşekkürler.

gio güzel cihaz yeni aldım bende çok memnunum

Romsuz bir şey oynatamaz ve arkadaşında bunlar ile uğraşacağını düşünmüyorum

Kardes Nokia'ya bulasmamani tavsiye ederim bende Nokia'dan İphone 3gs e geçiş yaptım col rahatım 4s on açtığı cogu oyunu acıyor gta 3 bile acıyor sen söylenenlere pek inanma alıcaksan ya iOS yada android al gerisi yalan oluyor bu arada gio da iyidir ama android ile iOS aynı değil iOS az ram yiyor android ise çok bu yüzden oyunlarda nasıldır bilemeyecegim

MasteLaa

Üye

GB mi oluyor.Gio nun donanımı Androidi zor taşır bunu demeye çalışıyorum kardeş

- - - Eklendi - - -

Gio yu almasını istemememin sebebi istedi düzeyde Android'i kullanamaz bunu demeye çalışıyorum.iOS ile Android bir değil Android Ram i sömürüyor.

amcalu1

Üye
Android mi symbian mi dersen android ama gio hariç

esokmen

Üye
android her sistemden iyi şu anda. Ben olsam düşünmeden gio alırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...