galaxy gio kontör sorunu!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deli_oğlan

deli_oğlan

Üye
    Konu Sahibi
galaxy gio kontör sorunu!!!!!!
arkadaşlar telefonu program yüklemek için uçak moduna alıyrm sonra teli usb den çıkarıp uçak modunu kapatınca telefonda üst şebeke yerinde 3g fln die simge çıkıo sonra kalan tutar 0.0 tl dio bütün kontürlerim böyle gidiyo lütfen yardım edin..geçen yine böle yaptı 1 tl'm vardı gitti sonra 1 tl daha gitti şimdide 5 tl'm gitti yeter artık lüütfen yardım edin:off::off::off::off::vur:vur:vur:vur:vur

----------Eklendi @ 17:53:25 ---------- Yazıldı @ 17:10:14 ----------

arkadaşlar yardım edebilecek olan yok mu???:hmmm

nexpow

nexpow

Üye
:) komik bi durum program yüklemek için uçak moduna almana gerek yok bide ayarlarda sadece 2g baglantılarını kullan diye bişey vardı onu yap

deli_oğlan

deli_oğlan

Üye
    Konu Sahibi
hmm uçak moduna almadanda bilgisayara bağlıyabiliyoruz yani?...k.bakmayın daha yeniyim androidde yeni yeni öğreniyoruz :d: öğrenene kadarda baya bi kontürümüz gidecek heralde :d:

nexpow

nexpow

Üye
evet baglana bilirsin :) onla alakası yok samsung kiesi yükle ordan baglan

deli_oğlan

deli_oğlan

Üye
    Konu Sahibi
samsung kies yüklüde onla nasıl uygulama yüklüyeceğimi bulamadım?yani kullanmayı bilmiyrm :d:

nexpow

nexpow

Üye
bak uygulamayı internetten indir .apk uzantılıdır hafıza kartına at telefondan yükle

xinsurer

xinsurer

Üye
100 MB internet paketi al, 5 TL idi galiba, böyle ufak şeylere kafan takılmaz ;)

----------Eklendi @ 19:31:21 ---------- Yazıldı @ 19:30:10 ----------

Android ile internet etle tırnak gibidir zaten, internetsiz androidin ne tadı olur.. bana 1GB bile yetmiyor, 4GBye yükselteceğim paketi :)

deli_oğlan

deli_oğlan

Üye
    Konu Sahibi
hmm sağoln arkadaşlar ztn en kısa sürede kablosuz modem alıcam artık ordan wi-fiyle indirrim ztn programları uygulamaları fln :d:

nexpow

nexpow

Üye
evet netsiz olmuyo fakat kazık ile ttnetde etle tırnak gibi herhalde her ay giriyo bize

xinsurer

xinsurer

Üye
telefonda 1GB mobil, evde de sınırsız wifi kullanıyorum.. mobil yetmiyo artık..

deli_oğlan

deli_oğlan

Üye
    Konu Sahibi
benim hat aveada mobil internet hızı nasıl bilmiyorum bizim arkadaşta vodafone internet paketi vardı çok yavaştı...aveada onun gibimi acep:hmmm

__crazy

__crazy

Üye
Mobil Şebeke açık mı? Yani demek istediğim 3G ibresinin yanında H harfi ve aşağı/yukarı oklar varsa onlardan kaynaklıyordur yani bu da mobil internetin açık olduğu anlamına gelmektedir. Ayarlar>>Kablosuz ağ ayarları>>Mobil şebeke kutucuğundaki işareti kaldırarak mobil interneti kapatabilirsin.

deli_oğlan

deli_oğlan

Üye
    Konu Sahibi
tmm arkadaşm yaptık bklm bi kontür yüklym bakcm gidiyomu die:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...