Galaxy Gio HD Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Assassins Creed Eklenmiştir .

• Beğen
Tepkiler: frk uzn

shadowning

Üye
hocam ganster ekrana sığmıyo nasıl düzeltebilirim? bide oyuna giremedim ne yapmam gerekiyo? yardımcı olçursanız sevinirim

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
hocam ganster ekrana sığmıyo nasıl düzeltebilirim? bide oyuna giremedim ne yapmam gerekiyo? yardımcı olçursanız sevinirim

sorununuzun ne olduğunu tam anlamadım . ama data dosyasını doğru yere attınızmı ?

• Beğen

BT-DePiedra

Üye
Bendeki NBA JAM Wi-Fi olmadan açılmıyodu sendede öyle mi ?

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
gameloft/games buraya attim yanlis mi ?

rardan çıkarıp gansgster klasörünü içinde dosyaların olduğu şekilde attıysanız bir problem olmaması lazımdı . apk dosyasını tekrar yükleyin .

• Beğen
frk uzn

frk uzn

Üye
toplu sd leri bekliyorum teşekkürler çok güzel konu

T20:
ashpalt 5 denendi 0 kasma

gangstar denendi 0 kasma

real football 2010 denendi 0 kasma

hero of sparta denendi 0 kasma

need for speed shift açılıyo ea yazısından sonra ana ekrana atıyo.

reel steel açılıyor practice diyorum karakterimi seçiyorum karşımdaki karakteride seçiyorum loading diyo ana ekrana atıyor.

racing thunder 2wifi istiyo bişeyler indiricek​

fast & fruis çözünürlük uyarısı verip bişeyler indiricekti internet olmadıgı için indiremedi

en kısa zamanda wifi den halledicem yazarım buraya tekrar teşekkürler

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
toplu sd leri bekliyorum teşekkürler çok güzel konu

T20:
ashpalt 5 denendi 0 kasma

gangstar denendi 0 kasma

real football 2010 denendi 0 kasma

hero of sparta denendi 0 kasma

need for speed shift açılıyo ea yazısından sonra ana ekrana atıyo.

reel steel açılıyor practice diyorum karakterimi seçiyorum karşımdaki karakteride seçiyorum loading diyo ana ekrana atıyor.

racing thunder 2wifi istiyo bişeyler indiricek​

fast & fruis çözünürlük uyarısı verip bişeyler indiricekti internet olmadıgı için indiremedi

en kısa zamanda wifi den halledicem yazarım buraya tekrar teşekkürler

önemli değil . İyi Forumlar ..

Link2sd Kullanmayan Arkadaşlara Söylüyorum Biraz Uğraşsınlar Ben Toplam 15 20 saatte yükledim . :) ama deydi telefonda 69 tane uygulama oyun program var hiç bir oyunda kasmada yok denemenizi öneririm .

- - - Eklendi - - -

Bendeki NBA JAM Wi-Fi olmadan açılmıyodu sendede öyle mi ?

eğer data yı doğru yere atarsanız hiçbir problem olmaz .

qezma

qezma

Üye
Sürüm bilgisi verirmisin ? hepsini 2.3.6 da denemıstım calısmamıstı suan 4.0.4 calısırmı ?

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Ben 2.2 Froyo Kullanıyorum Hepsi Açtı . Sendede Açar .

mustafa37821

mustafa37821

Üye
Ellerine Sağlık Kardeşim . . .

shadowning

Üye
2.3.6 da çalışırmı bunlar?

AndroTürk

Üye
Hocam çok teşekkürler baya işimize yarıyacak :) 2.3.7 cm7 de deniyecem hepsini birazdan sağolasın :)

shadowning

Üye
Hocam ben ganstar,real football,sandstorm bu üçünü denedim üçüde sorunsuz çalıştı teşekkürler

supperstriker

Üye
ya arkadaslar ben bu oyunları yükledim ama apk dosyası kurup ouna girdiğim internetten dosya indirmem gerektiğini sölüyo nerde yanlış yaptım acaba yardım edin

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ben ganstar,real football,sandstorm bu üçünü denedim üçüde sorunsuz çalıştı teşekkürler

Önemli Değil .

Arkadaşlar Konuyla Pek İlgilenemedim Yorum Yazan Herkese Teşekkür Ediyorum . İyi Forumlar Hayırlı Ramazanlar .

furcin

furcin

Üye
bende gio almaya düşünüyorum oyunlar süper cihaz nasıl hızı felan kalitesi biraz bilgi verirmisiniz

- - - Eklendi - - -

ya arkadaslar ben bu oyunları yükledim ama apk dosyası kurup ouna girdiğim internetten dosya indirmem gerektiğini sölüyo nerde yanlış yaptım acaba yardım edin
sd dosyalarını yüklemen gerekmekte bunu nasıl yapacağını android yardım bölumunde bulabilirsin

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
bende gio almaya düşünüyorum oyunlar süper cihaz nasıl hızı felan kalitesi biraz bilgi verirmisiniz
Fiyatı Değerinden Daha Düşük Bence . Yaklaşık 1 Senedir Bu Telefonu Kullanıyorum . Öncelikle Dokunmatik Çok Hassas . Oyun Konusunda Sıkıntın Olmaz . Telefonu Kesin Alacaksan Konudaki Bütün Oyunları Çek . Silinebilir Bir daha Böyle Arşiv Bulamazsın :) Telefonu Root Yapmadan Kullanırsan Basit Sıradan Bir Cihaz Gibi Görülür . İnternette Ayrıntılı Anlatımları Bulabilirsin . Root Yaptıktan Sonra Link2sd Şart . Eğer 4 veya 8 gb Hafıza Kartın varsa bir bölümünü Oyunlar İçin Ayırısın . Hem Telefon Rahatlar . Hemde Telefon Hafızası Dolmadan İstediğin Kadar Oyun Yükleyip Seri Şekilde Oynayabilirsin. Bununda Anlatımını Bulursun . Fiyatına Göre Çok İyi Telefon . Gio yu Telefon Alacak Herkeze Öneririm . Alacağın Telefon Şimdiden Hayırlı Olsun . İyi Forumlar .