hocam ganster ekrana sığmıyo nasıl düzeltebilirim? bide oyuna giremedim ne yapmam gerekiyo? yardımcı olçursanız sevinirim
sorununuzun ne olduğunu tam anlamadım . ama data dosyasını doğru yere attınızmı ?
gameloft/games buraya attim yanlis mi ?
toplu sd leri bekliyorum teşekkürler çok güzel konu
T20:
ashpalt 5 denendi 0 kasma
gangstar denendi 0 kasma
real football 2010 denendi 0 kasma
hero of sparta denendi 0 kasma
need for speed shift açılıyo ea yazısından sonra ana ekrana atıyo.
reel steel açılıyor practice diyorum karakterimi seçiyorum karşımdaki karakteride seçiyorum loading diyo ana ekrana atıyor.
racing thunder 2wifi istiyo bişeyler indiricek
fast & fruis çözünürlük uyarısı verip bişeyler indiricekti internet olmadıgı için indiremedi
en kısa zamanda wifi den halledicem yazarım buraya tekrar teşekkürler
ama deydi telefonda 69 tane uygulama oyun program var hiç bir oyunda kasmada yok denemenizi öneririm .Bendeki NBA JAM Wi-Fi olmadan açılmıyodu sendede öyle mi ?
Ellerine Sağlık Kardeşim . . .

2.3.6 da çalışırmı bunlar?
2.2 de calısan 2.3.6 da calısmaz , bazıları calısır.Ne Demek İyi Oyunlar ..
- - - Eklendi - - -
Ben 2.2 Kullanıyorum Çalıştı Sendede Çalışır .
Hocam ben ganstar,real football,sandstorm bu üçünü denedim üçüde sorunsuz çalıştı teşekkürler
sd dosyalarını yüklemen gerekmekte bunu nasıl yapacağını android yardım bölumunde bulabilirsinya arkadaslar ben bu oyunları yükledim ama apk dosyası kurup ouna girdiğim internetten dosya indirmem gerektiğini sölüyo nerde yanlış yaptım acaba yardım edin
bende gio almaya düşünüyorum oyunlar süper cihaz nasıl hızı felan kalitesi biraz bilgi verirmisinizFiyatı Değerinden Daha Düşük Bence . Yaklaşık 1 Senedir Bu Telefonu Kullanıyorum . Öncelikle Dokunmatik Çok Hassas . Oyun Konusunda Sıkıntın Olmaz . Telefonu Kesin Alacaksan Konudaki Bütün Oyunları Çek . Silinebilir Bir daha Böyle Arşiv BulamazsınTelefonu Root Yapmadan Kullanırsan Basit Sıradan Bir Cihaz Gibi Görülür . İnternette Ayrıntılı Anlatımları Bulabilirsin . Root Yaptıktan Sonra Link2sd Şart . Eğer 4 veya 8 gb Hafıza Kartın varsa bir bölümünü Oyunlar İçin Ayırısın . Hem Telefon Rahatlar . Hemde Telefon Hafızası Dolmadan İstediğin Kadar Oyun Yükleyip Seri Şekilde Oynayabilirsin. Bununda Anlatımını Bulursun . Fiyatına Göre Çok İyi Telefon . Gio yu Telefon Alacak Herkeze Öneririm . Alacağın Telefon Şimdiden Hayırlı Olsun . İyi Forumlar .