Galaxy Gio GPS Sorunu Lütfen Yardım Edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sonurs

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Gio GPS Sorunu Lütfen Yardım Edin
Bir süre önce Samsung Galaxy Gio Aldım Telefon yurtdışından geldi. Yabancı sitelerdede araştırma yaptım çözüme ulaşamadım. Anladığım kadarıyla telefon uyduya bağlanamıyor Google Maps te ise şebeke yolu ile ganiş bir daire gösteriyor bu ise çok yetersiz ve başka programlar ise gps bağlantısı olmadığı için çalışmıyor (navigasyon Programları). Bir süre önce turbo gps diye bir program önerisi buldum bir yabancı sitede ancak ondada no avalible satellites şeklinde bir uyarı var. Fakat NMEA Strings alt menüsünde bazı yayınlar gözüküyor (ne olduğunu bilmiyorum). Çözüm önerisi olan arkadaşlardan lütfen yardım bekliyorum.

61semih

61semih

Üye
arkadasım bellıkı canına tak etmıs yardım ıcın uye olmussun eyvallah :)
google maps ıle bıle randıman alamadıysan baska alamazsın.bende gıo kullanıyorum gps ı cok basarılı oldugunu soylıyemem.pek kullanmam fakat bır ıkı denedım hemen bulmuyor.aura adlı programı aralarında en ıyısı.ama ınternet baglantım var telefonmda dıyorsan google maps ı tek gecerım sanıyeler ıcınde yerımı buluyor en fazla 2 3 metre sapmayla.fakat ınternet gerektırmeyen programlar kı en unlusu ıgo dur bunlarda tam acık alan lazım yanı evın balkonundan felan bulamazsın kolay kolay tam acık alandada zaten mınumum 4-5 dakıka sabıtken beklemen lazım yanı arabada seyır halındeyken gps ı acıyım bulsun yok ılk once yerını tespıt edene kadar sabıt beklemen lazım sonra.fakat yerını tespit ettıkten sonra gayet ıyı calısıyor(aura ıcın bahsedıyorum)yerını bulması havadurumuna daha dogrusu havanın nekadar bulutlu olup olmadıgına da baglı.
kolay gelsın

sonurs

Üye
    Konu Sahibi
Saolasın. Olmasa bile yardım etmeye çalıştın

eses_nuri

eses_nuri

Üye
sygic kullanıyorum galaxy minide ilk başlarda sygici bulmadan önce deniyordum ara sıra 5 dk falan bekletiyordu uydu vs bulamadan. bigün kafaya koydum gittim sygic yükledim sonra açık alanda oturdum bi banka ilkinde 1 buçuk dk civarında konumumu hatasız tespit etti sonrasında bu yer bulma ve navigasyon olayları hızlandı. önemli nokta sinyal aranırken sabit ve açık alanda olmak önemli. sygic forumda vardı ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt