ya arkadaslar nu romlar go loncher adv loncher gibi temalarin sistemsel olani gibi yani tema kurdugunuzda marketten indirip tel hafizasi azalir ve tel yavaslar adamlar normal ara yuze bu temalari kodlayip uyarliyolae yani telefon atiyorum 2.3.4 falan ama 4.0.4 gorunuyo istediginiz kadar rom deneyin en sonunda orjinali arayacaksiniz google orjinal rom yazin milyonlarca sonuc cikar yani herkez orjinali arar fakat yok turkiye icin. Sunu yapabilirsiniz bu custom romlarin hepsini deneyin sikildiginizda 2.2.1 froyoya donun ardindan 2.3.3 gingere yani stock romlara donun daha sonra teli garantiye gonderin orjinal olarak gelsin ben ucret odemedim anakarti yaktim degisti geldi ana kartin yanmasi bunlarla alakali degil korkmayin. Bugune kadar jely bean haric internette dolasan butun custom ve stock romlari denedim diyebilirim. Ama artik bunlari denemek yerine kendim yapmak istiyorum bu konuda bilgim yok ama ogrenim heralde sizlerde kendiniz custom rom gelistirmeye yonelin bence yoksa istediginiz kadar custom rom yukleyin orjinali ariyacaksiniz ve doneceksiniz.