Galaxy Fit Sürekli Kontör Gidiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dust_

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Fit Sürekli Kontör Gidiyor
samsung galaxy fit s5670 telefonum var. ama sürekli 0.01 lira, 0.15 lira falan param gidiyor. nete girmiş olarak gösteriyor telefonu. kontörlerim gidiyo ne yapmam lazım bi çözüm yolu var mıdır?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
demekki pakete sürekli baglısın veya bi pakete üye oldun öyle gidiyodur baglantı ayarlarına bak internet ayarlarındandır

mobilci07

Üye
yan yatır

• Beğen
Tepkiler: characterr
blackaid

blackaid

Üye
samsung galaxy fit s5670 telefonum var. ama sürekli 0.01 lira, 0.15 lira falan param gidiyor. nete girmiş olarak gösteriyor telefonu. kontörlerim gidiyo ne yapmam lazım bi çözüm yolu var mıdır?
telefon paket veri bağlantısına bağlı olduğu için senkronize ediyor.Ayarlardan kablosuz ve ağlar>mobil ağlar>Paket veri kullan üzerindeki tick işaretini kaldır düzelir
benim sana sorum olcak telefonun yoğun kullanımda telefon şarjı ne kadar gidiyor?

Dust_

Üye
    Konu Sahibi
O zaman da internete girmiyor ki? Yoğun kullanımdayken ortalama 1 gün dayanıyor, belki daha da az.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
E-mail hesabının açık olup olmadıgına bak...

Dust_

Üye
    Konu Sahibi
O da kapalı :|

Elektr0

Elektr0

Üye

bende gioda ilk wifi deneyimimde TL bırakmadım hiç. güç tuşuna uzun süre baş seçenekler çıkıyor. veri agı modu onu kapat ... ben telefonu ilk açtıgımda GPs de açıktı onuda kapat ... ondan sonra TL harcamadı hiç...

'Patron

'Patron

Üye
emaile bak ve gerektiği zaman kullan seçeneğini işaretle.

enenengin

Üye
Kullanmadığın ne varsa ihtiyaç fazlasını kapat yada kısıtlı kullan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt