Galaxy Fit S5670 - 2 Haziran Firmware Android ver. 2.3.4 Yükseltmek

Sponsorlu Bağlantılar

derinman

Üye
emeğine sağlık arkadaş gerçekten harika bir sunum ve mükemmel bir sonuç teşekkürler..

exalefe

Üye
ben yükledim ama servis dışı kalır diyolar eski sürümünü nasıl geri yüklerim bunun hakkında bilgi verirmisiniz

onedayme

Üye
teşekkürler de link yok dostum nasıl yukleyecem

kanije88

Üye
samfirmware adlı sitede linkler taze.orada bulabilirsiniz...

viko

Üye
hocam yeni sürümü çıkmış da2.3.4 ün odin uymuyor. arşiv içinde ops yok. nasıl yapıcaz bu işi yardımcı olabilir misin

furkans02

Üye
Arkadaşlar garanti kapsamından çıkarsa ne anlamı kalır ki ztn daa alalı 1 hafta olmadı arkadaşlar bunu geri almanın bi yolu var mı elim kulaımda bekliyorum....
Lütfen hmn cevaplayın...

mustea1984

Üye
    Konu Sahibi
linklerede bir sorun yok yeni versiyonları anlatacağım nasıl yapıalcaklarını

sasitalyan

Üye
[h=2]Galaxy Fit S5670 - 2 Haziran Firmware Android ver. 2.3.4 Yükseltmek YA BUNU YAPMAYA ÇALIŞIYORUM FAKAT 1. EKRANDAKİ 1 (COM 5) YAZAN YER BOŞ ÇIKIYOR NAPICAM[/h]

----------Eklendi @ 20:11:27 ---------- Yazıldı @ 20:07:33 ----------

lütfen acilll yardımmmm ya bunu yapmaya çalışıyorum fakat 1. Ekrandaki 1 (com 5) yazan yer boş çıkıyor napıcam

----------Eklendi @ 20:48:38 ---------- Yazıldı @ 20:11:27 ----------

lütfen acilll yardımmmm ya bunu yapmaya çalışıyorum fakat 1. Ekrandaki 1 (com 5) yazan yer boş çıkıyor napıcam

sasitalyan

Üye
1 com 5 yazan yerde hiçbişey çıkmıyor napıcam

mustea1984

Üye
    Konu Sahibi
kiesin son sürümünü indir kur. samsung driverileri olmadığıiçin o yazı çıkmıyordur.

furkans02

Üye
Arkadaşlar sürümü yükseltirken 2 kere düşünün çünkü bu durumda ürün kesinlikle garanti kapsamından çıkacaktır!!!

legolas29

legolas29

Üye
güzel paylasım olmus

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve aviotor1

skalen11

Üye
linkler ölü.

staywithmee

Üye
Verdiğiniz ilk link silinmiş. Sırf bunu yazabilmek için üye oldum. Büyük bi umutla güncelleştirmemi yapacaktım ki, link fos çıktı :) Yardımcı olursanız sevinirim.

- - - Eklendi - - -

Verdiğiniz ilk link silinmiş. Yardımcı olursanız çok sevinirim.. :(

celalbulbul

Üye
kardes bana bı yardımcı olsana ben odıni indirdim ama diger ikinci linkteki dosyaları indiremiyom lutfen yardımcı olun

mustea1984

Üye
    Konu Sahibi
hocam s5670 tüm romları sitede mevcut

Üst Alt