evet aynen öyle whatsapp line facebook gbi uygulamalar olsa yeter.asphalt 8 i falan kaldrır mı bu tel yada mc4beklentilerle ilgili bir durum.
wi-fi ile internete bağlanırsın ya da internet paketi alırsın. whatsapp yüklersin. yüksek donanım gerektirmeyen çok sayıda oyun var. onları oynayabilirsin. 4 inch ekranı var, küçük sayılmaz. hafızası 4 GB, biraz düşük. hafıza kartı alırsın bir tane. bu telefonun fiyatı, yanlış bilmiyorsam, 700-800 lira civarı idi. fiyatı şimdi 500 lira civarına düştü. işini görür, ne yapmak istediğine bağlı.
Subway surfers, candy crush, angry birds gibi oyunları oynarsın ama asphalt 8 hakkında bisey diyemem olumlu ya da olumsuz…evet aynen öyle whatsapp line facebook gbi uygulamalar olsa yeter.asphalt 8 i falan kaldrır mı bu tel yada mc4
note2dede kasma var oyun sorunluarkadaşımda var subway surfersta kasıyor, gerisini siz düşünün. oyun dışında alınabilir bir telefon
kardeşimde s3 mini var herhangi bir kasma görmedim bennote2dede kasma var oyun sorunlu
ama az kasıyor belki görmemişsindir ben geçen arkadaşın ıpoduna bakıyordum ksıyor dedim yok kasmıyor dedi ama kasıyordukardeşimde s3 mini var herhangi bir kasma görmedim ben