Telefon Tavsiyesi Galaxy Duos alayım mı

Sponsorlu Bağlantılar

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Duos alayım mı
Samsung galaxy duos alayım mı tavsiye eder misiniz lütfen yardımcı olun

heathrow

heathrow

Üye
bizim tanıdık kullanıyor. memnun. ama 45 yaşında telefonu kullanan abi. çift hat mı kullanacaksın? fiyatı ne kadar şu an?

manguru022

manguru022

Üye
Bence alma derim

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
500 liralık bütçem var ve androide gecmek istiyorum bu tel ucuz geldi500 liralık bütçem var ve androide gecmek istiyorum bu tel ucuz geldi

heathrow

heathrow

Üye
beklentilerle ilgili bir durum.
wi-fi ile internete bağlanırsın ya da internet paketi alırsın. whatsapp yüklersin. yüksek donanım gerektirmeyen çok sayıda oyun var. onları oynayabilirsin. 4 inch ekranı var, küçük sayılmaz. hafızası 4 GB, biraz düşük. hafıza kartı alırsın bir tane. bu telefonun fiyatı, yanlış bilmiyorsam, 700-800 lira civarı idi. fiyatı şimdi 500 lira civarına düştü. işini görür, ne yapmak istediğine bağlı.

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
beklentilerle ilgili bir durum.
wi-fi ile internete bağlanırsın ya da internet paketi alırsın. whatsapp yüklersin. yüksek donanım gerektirmeyen çok sayıda oyun var. onları oynayabilirsin. 4 inch ekranı var, küçük sayılmaz. hafızası 4 GB, biraz düşük. hafıza kartı alırsın bir tane. bu telefonun fiyatı, yanlış bilmiyorsam, 700-800 lira civarı idi. fiyatı şimdi 500 lira civarına düştü. işini görür, ne yapmak istediğine bağlı.
evet aynen öyle whatsapp line facebook gbi uygulamalar olsa yeter.asphalt 8 i falan kaldrır mı bu tel yada mc4

mehmettech

mehmettech

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
umarım yardımcı olur

heathrow

heathrow

Üye
evet aynen öyle whatsapp line facebook gbi uygulamalar olsa yeter.asphalt 8 i falan kaldrır mı bu tel yada mc4
Subway surfers, candy crush, angry birds gibi oyunları oynarsın ama asphalt 8 hakkında bisey diyemem olumlu ya da olumsuz…

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Pizza fit yada grand bunlar dual . Ama sony ve htc duallar kalite

LimePie

LimePie

Üye
gerek yok bence paranı biriktir daha iyisini al sabret :oke:

dejavu178

dejavu178

Üye
arkadaşımda var subway surfersta kasıyor, gerisini siz düşünün. oyun dışında alınabilir bir telefon

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini almayı çok istiyorum ama bütçem kısıtlı.aslnda biraz daha beklersem alabilirm ama hemen bi android almak istiyorum.duos ta çok kasma var diyorlar doğru mu

MaxipmaN

Üye
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Menü geçişlerinde bile kasıyo. O bütçeye ya lumia 525 yada discovery falan bak

Invoke

Invoke

Üye
Alma.