Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum ovi store dan cihaz üzerinden çekiyorsan indirme sırasında yığın hafızada sis dosyası gözükür o arada yakalaman lazım ve pc ye kopyalaman lazım ki bahsettiğin tema zaten forumda verildi sis dosyası olarak uğraşman anlamsız olur ...
distakjo
Üye
güzelmiş tema
capadent
Üye
üçüncü resme dikkat ederseniz ikonlar renksiz.neredeyse temaların tamamı böyle.hepsini denedim neredeyse maalesef hep böyle o yüzden en güzeli anna öncesi tema.anna da ikonlar neden renksiz anlamış değilim.
üçüncü resme dikkat ederseniz ikonlar renksiz.neredeyse temaların tamamı böyle.hepsini denedim neredeyse maalesef hep böyle o yüzden en güzeli anna öncesi tema.anna da ikonlar neden renksiz anlamış değilim.
Dostum anna ile bu şekilde oldu genel olarak temalarda bu şekilde iconlar kullanıldı ancak novag ve daeva112 temalarını incelersen ayarlar ve mesajlar bölümlerindede renkli iconlar kullanılanlar var bilgine iyi forumlar ...