GaLaXy By FG Shah

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
GaLaXy By FG Shah

• Beğen
Tepkiler: Mehmet

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: ELECTRONİC
ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle kullanmanız dileği ile iyi forumlar ...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Teşekkürler . :oke:

• Beğen
ciwan__47

ciwan__47

Üye
:tşk:

• Beğen
laplace06

laplace06

Üye
Kardes birsey soracam magazadan ucretli maximo+ temasini indirdim bunu nasil bilgisayara sis seklinde kaydederim

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Kardes birsey soracam magazadan ucretli maximo+ temasini indirdim bunu nasil bilgisayara sis seklinde kaydederim
Dostum ovi store dan cihaz üzerinden çekiyorsan indirme sırasında yığın hafızada sis dosyası gözükür o arada yakalaman lazım ve pc ye kopyalaman lazım ki bahsettiğin tema zaten forumda verildi sis dosyası olarak uğraşman anlamsız olur ...

distakjo

distakjo

Üye
güzelmiş tema :tşk:

capadent

Üye
üçüncü resme dikkat ederseniz ikonlar renksiz.neredeyse temaların tamamı böyle.hepsini denedim neredeyse maalesef hep böyle o yüzden en güzeli anna öncesi tema.anna da ikonlar neden renksiz anlamış değilim.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
üçüncü resme dikkat ederseniz ikonlar renksiz.neredeyse temaların tamamı böyle.hepsini denedim neredeyse maalesef hep böyle o yüzden en güzeli anna öncesi tema.anna da ikonlar neden renksiz anlamış değilim.
Dostum anna ile bu şekilde oldu genel olarak temalarda bu şekilde iconlar kullanıldı ancak novag ve daeva112 temalarını incelersen ayarlar ve mesajlar bölümlerindede renkli iconlar kullanılanlar var bilgine iyi forumlar ...

----------Eklendi @ 23:22:35 ---------- Yazıldı @ 23:22:16 ----------

Ben teşekkür ederim iyi günlerde kullanın ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt