Galaxy Ace'im denize girdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Galaxy Ace'im denize girdi
Galaxy Ace ile denize gittim. ancak şortumun cebinde unuttum ve denize girdim. ancak yaklaşık on dakika sonra fark ettim ve eve gidince pirince attım iki gün bekledi çalışmadı. servise sorduk 291 lira istedi. ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum telefon daha 3 aylıktı.

Tuzlu su içtiyse o telefondan hayır gelmez. Geçmiş olsun.

Ben evde bırakıyorum yine de kontrol ediyorum ceplerimi korkarak giriyorum denize havuza

KArdeşim sen en iyisi git bir bardak deniz suyu iç Şaka bi yana geçmiş olsun

ne diyosunuz ben note ile tirebolu plajlarına daldım sonra tabi eve gidip telefonun parçalarını açıp kurulamaya bıraktım

MasteLaa

Üye
Telefonu böl parçala kurut olmaz ise Geçmiş olsun kardeşim

telefonu komple sök. Saf su ile yika. Cesme suyu degil. Bazi marketlerde satiliyor. Sonra kurut pirincin icinde. Calismazsa zaten tel coktan olmustur.

Nokia 603 al bi tane kurtul
Şaka bi yana benimde telefon havuza girmişti bende safsu ile tekrar yıkadım sonra güneşe koydum geri açılmıştı

taka78

Üye
bildiğim kadarıyla saf su toksitlenmeyi önler bu yüzde saf su ile yıka demiştir DAMPİERRE arkadaş

Konu Sahibi
bu arada bu olay iki hafta önce gerçekleşti saf su ile yıkasam olur mu? çünkü garanti daha yeni verdi telefonu

15097

Üye
Gecmis olsun.Bence 291 liraya degmez.Telefonunu alirlarsa sat ve yeni bir telefon al.

Konu Sahibi
şu saf su ile yıkama olayını deneyeceğim olmazsa zaten satmayı düşünüyorum. en çok üzüldüğüm konuda daha 9 taksidinin olması

açıkken girdiysen devreler yanmaz mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...