Galaxy Ace 2 i8160 Galaxy Ace2 Performance Rom ( Türk Yapımı )

Sponsorlu Bağlantılar

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
v1.2 yakında geliyor.

Favorite

Favorite

Üye
Tolga hoşuma giden şu tuş kilit animasyonunu hangi dosyalar belirliyor. Bilgin varmı bu konuda. Yani o kısmı alıcam sadece.

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Favorite

Favorite

Üye
Deniyorum.framework-res.apk yı şimdi denedim açma animasyonu değişti kilit animasyonu eskisi gibi kaldı başka bir uzantısıda mı var aceba

turkishield

turkishield

Üye
ace 2me 4.1.2 yükledim ama bir türlü root olamadım ve cwm yükleyemedim yardımcı olabilecek biri var mı acaba şimdiden allah razı olsun

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
Hocam ben v1.1 kullaniyprum da eskiden telefonla konusurken karsi tarafin sesi net ve yuksek geluyodu ama simdi cok az geliyo o problemi nasil cozebilirim?

BurakSahin.

BurakSahin.

Üye
kiesten verilen 4.1.2 xxmh1 de video izlerken surekli takilma oluyo beyler bi help me :) bir de tolga senin romda bi sorun yasadim reis problem su; gorusme yaparken ses duzeyini ortada tutmak gerekiyo ikincisi de bluetooth da takilma oluyo acilmiyo telefona res atinca kendine geliyo on dakika sonra bt yine iptal oluyo bunlar sadece bende mi oluyo? oyleyse ne yapmaliyim?

caylakpolat

Üye
Şimdiye kadar gördüğüm en stabil rom. Bütün özellikler çalışıyor. Ropt ve gereksiz programların da olmaması cabası

The Shadow

The Shadow

Üye
Şimdiye kadar gördüğüm en stabil rom. Bütün özellikler çalışıyor. Ropt ve gereksiz programların da olmaması cabası
gereksiz uygulamaları kendin de silebilirsin bu bir artı değil sadece kolaylık sağlıyor diyelim :) romun tek kötü yanı framework-res.apk bunun yüzünden kilit ekranı geç geliyor tolga nın buna bir el atması lazım bence :)

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
gereksiz uygulamaları kendin de silebilirsin bu bir artı değil sadece kolaylık sağlıyor diyelim :) romun tek kötü yanı framework-res.apk bunun yüzünden kilit ekranı geç geliyor tolga nın buna bir el atması lazım bence :)
Pc bozuk olmasa neler yapıcamda.

caylakpolat

Üye
Şu kilit ekranındaki ışığı orijinal yapsan bi de s3 teki dalga efektini eklesen süper olur.

ortak42

ortak42

Üye
orjinal tr 2.3.6 gingerbread romda ex kernel flashlanmış olup pegasusq+noop da untutu 7250 gösterdi telefon da 0 kasma var :D

The Shadow

The Shadow

Üye
orjinal tr 2.3.6 gingerbread romda ex kernel flashlanmış olup pegasusq+noop da untutu 7250 gösterdi telefon da 0 kasma var :D
artistik yapmayalım pls :) gb geri kafa gibi geliyor nedense yoksa bu performansı bırakmam da cm 10.2 nin görselliğine dayanamıyorum ne yazıkki :evet: