The Shadow
Üye
yok kapanırkenAcil
acilirken mi bekliyecem
heralde açılırken bekleyecen sabırlı ol biraz 
yok kapanırkenAcil
acilirken mi bekliyecem
heralde açılırken bekleyecen sabırlı ol biraz 
Tamam ilginiz icin com tesekkur ederim .yok kapanırkenheralde açılırken bekleyecen sabırlı ol biraz
![]()
Tamam ilginiz icin com tesekkur ederim .

Tolga hoşuma giden şu tuş kilit animasyonunu hangi dosyalar belirliyor. Bilgin varmı bu konuda. Yani o kısmı alıcam sadece.
sağol tolga bende jellycream den çalacaktım o efekti gb içinsystem - framework - framework-res.apk
dosyayı bilmiodum 
beklemedeyizv1.2 yakında geliyor.

ace 2me 4.1.2 yükledim ama bir türlü root olamadım ve cwm yükleyemedim yardımcı olabilecek biri var mı acaba şimdiden allah razı olsun
bir de tolga senin romda bi sorun yasadim reis problem su; gorusme yaparken ses duzeyini ortada tutmak gerekiyo ikincisi de bluetooth da takilma oluyo acilmiyo telefona res atinca kendine geliyo on dakika sonra bt yine iptal oluyo bunlar sadece bende mi oluyo? oyleyse ne yapmaliyim?gereksiz uygulamaları kendin de silebilirsin bu bir artı değil sadece kolaylık sağlıyor diyelimŞimdiye kadar gördüğüm en stabil rom. Bütün özellikler çalışıyor. Ropt ve gereksiz programların da olmaması cabası
romun tek kötü yanı framework-res.apk bunun yüzünden kilit ekranı geç geliyor tolga nın buna bir el atması lazım bence 
Pc bozuk olmasa neler yapıcamda.gereksiz uygulamaları kendin de silebilirsin bu bir artı değil sadece kolaylık sağlıyor diyelimromun tek kötü yanı framework-res.apk bunun yüzünden kilit ekranı geç geliyor tolga nın buna bir el atması lazım bence
![]()
çok büyük yenilikler bekliyoruz o zaman ne diyelimPc bozuk olmasa neler yapıcamda.

artistik yapmayalım plsorjinal tr 2.3.6 gingerbread romda ex kernel flashlanmış olup pegasusq+noop da untutu 7250 gösterdi telefon da 0 kasma var![]()
gb geri kafa gibi geliyor nedense yoksa bu performansı bırakmam da cm 10.2 nin görselliğine dayanamıyorum ne yazıkki