Galaxy Ace 2 i8160 Galaxy Ace2 Performance Rom ( Türk Yapımı )

Sponsorlu Bağlantılar

desRon

desRon

Üye
kardeşim oyunlarda felan bi acılısta kasma var temple run 2 de 0 kasmayla oynuyorum arayüzlerde bi tek rehber le mesajların acılması biraz gec oda cok önemli değil bide nedense kullandıkca acılıyor rom :D bi daha ki güncellemeye daha rahat olur galibada suan tolga abimizin ace 2 si yok diye biliyorum o yüzden gec gelebilir

can_071

Üye

jb de kasma var tabii ki de :D bu romu yuklersen arayuzlerde kasma olmaz ama oyun performansında falan fazla artış yok yani :) dur bekle yakında tolga performance rom 1.1 i yukleyecek eğer sorunsuz çalışıyorsa onu kurarsın :oke:

bu oyundaki kasmalar ufak tefek oyunlar icin mi yoksa büyük oyunlar icin mi ?

desRon

desRon

Üye
büyük oyunlarda var hill climp vs gibi oyunlarda gb ile aynıkalitede

Kontrol

Kontrol

Üye

1. Sinif android bilgim olduğunu soylemiyorum zaten 2.sinif falandır alay ettiğim de yok ayrıca sonuçta süper bir telefon kullanmıyorum adam gibi jb romunu samsung yapamamış developerlardan mı bekliyorsun ki ? Cm ekibinin yaptığı rom bile kasıyor herkes yavaş yavaş gb ye geri donerken sen jb romu arıyosan otur kendin yap o zaman ha bu arada belki ilerde bi gb romu çıkarabilirim üzerinde çalışıyorum yeni başladım daha

gb candir ;)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
v1.1 çıktı. Konuya Eklendi.

sezgin0048

Üye
hic deneyn yk mu

desRon

desRon

Üye
kardeşim kendim denedim ve suan kullanıyorum v1.1 i antutudan 7981 puan aldı cok basarılı olmus yağ gibi akıyor facebook instagram ve vatsapp arkada calısıyor + temple run 2 yüklü daha donmaya sahit olmadım deneyin

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
V1 Romunu yukleyenler yapim numarasinda ace 1 performance rom v1 mi yaziyo yoksa ace 2 performance rom mu yaziyo?

The Shadow

The Shadow

Üye
V1 Romunu yukleyenler yapim numarasinda ace 1 performance rom v1 mi yaziyo yoksa ace 2 performance rom mu yaziyo?
bakmadım da ne yapacan ki zaten onu build.prop tan değiştirebiliyon istersen ace 2 performance rom 300000.0 bile yaparsın :D

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye

bakmadım da ne yapacan ki zaten onu build.prop tan değiştirebiliyon istersen ace 2 performance rom 300000.0 bile yaparsın :D

Bende zaten ilk yapilan rom yuklu v1i flasladim ama sanki olmamis gibi o yuzden dogrumu yaptim yanlismi onu anlamak icin :-)

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi

Ace2 Performance Rom yazıyor sadece. v1.2 de Performance Rom v1.2 yazıcak.

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
v1.1 yukleyip denedim ama pek begenemedim v1e geri dondum o daha guzel di sanki v1.2 bekliyelim bakalim o nasil olucak :-)

The Shadow

The Shadow

Üye
tolga v1.1 i güzel yapmışsın bsc kernelle iyi çalışyor :ehe neyse birkaç rom daha var onları da deneyeyim de gb ye geri doneyim gerçekten jb den tiksiniyorum :box

Kontrol

Kontrol

Üye
tolga v1.1 i güzel yapmışsın bsc kernelle iyi çalışyor :ehe neyse birkaç rom daha var onları da deneyeyim de gb ye geri doneyim gerçekten jb den tiksiniyorum :box
Ben dün gece 11 de CM10 Kurdum touchwiz yok die istemedim ardından VanilliaRootBox kurdum süper bir rom fakat ona da Whatsapp kurulamıyor nedense :D
Neyse ilerleyen saatler 02.30 gibi tekrar GB kurdum görsel yok ama hızlı :D

sezgin0048

Üye
Arkadaslar ben bu romu kurdum ama acilirken samsung galaxy ace 2 ekraninda kaliyor.

Kontrol

Kontrol

Üye
Konuyu birebir oku dostum sorun çıkmaz ;)