dostum codina romu kur performans gor kafana gore sallama
Sanki telefonun tr jb de bugatti veyron ondan pek de bir performans goremedim diyorsun![]()

bu arada senin rom deodexed mı odexed mı bakmayı unutmuşum
deodexed sa soyle dosyaları çalıcam 
iyi olurJb birakinda toplanip gb icin bi rom yapalim bence![]()

iyi olur![]()

xxll2 üzerine kurulursa daha sağlam çalışır ve de kasmayan bir launcher...Xxmc8 portekiz icin jb rom ayarlamistim gayet stabildi fakat jb verimli degildi..
Diyorum ki performansi yuksek fazla programlari silinmis bi rom yapilabilir.
Office samsung apps mini gunluk vs. Gereksiz uygulamalari kaldirip ex kernel setcpu vs ayarlanmis olsa tadindan yenmez
Bide s4 icon atariz framework a tamamdir![]()
nasıl yapılacağını bilen varmı ?
xxll2 üzerine kurulursa daha sağlam çalışır ve de kasmayan bir launcher...
ama asıl sorun romu deodex lemek bunu yapabilirsek ozelleştirmeler daha hızlı olur ram kullanımı azalır iyi olurnasıl yapılacağını bilen varmı ?
aynenXxlk6 da stabil bi surum bence.
Nemus iyi ama gorsel i iyi degil frameworku editleyip icine icon paketi yerlestirsek mesela jb deki frameworkun resimlerini gb frameworka entegre etsek guzel olur.
Deodex konusunda bilgim yok bilgisi olan biri yardimci olursa iyi bir calisma cikar eminim..

tabii ki de yaparsınbeyler bu romu yükleyeceğimde tek sıkıntım aklımda kalan yükledikten sonra direk olarak diğer romları deneme sansım olur mu lite rom gibi ve ya 2.3.6 ya donme olayını biliyorsunuz odinden rus romu vs vs işte bu olayları romu attıktan sonra yapabilirmiyim
ama tolga nın romundan sonra lite rom yuklemek istiyosan jb flashlaman lazım once 

evetbu romu jelly bean icin mi kullanicaz ?

Ben sana gb de oyun oynarken bir video atayim istersen hic farketmez codina romu kur islemci hizini sistem ayarliyorsa o telefon bir hicten baska bir sey degildir.
- - - Eklendi - - -
Senin performans dedigin sey arayuzler ise roma entegre edilmis build.prop dan hafizaya kilitlenmis bir launchera hicbir sey yetisemez.
Bana 5.sinif android bilginle artistik taslama senin performans dedigin sey o romun sadece ekran koruyucusu.
1. sinif android bilgim olduğunu soylemiyorum zaten 2.sinif falandır alay ettiğim de yok ayrıca sonuçta süper bir telefon kullanmıyorum adam gibi jb romunu samsung yapamamış developerlardan mı bekliyorsun ki ? cm ekibinin yaptığı rom bile kasıyor herkes yavaş yavaş gb ye geri donerken sen jb romu arıyosan otur kendin yap o zaman ha bu arada belki ilerde bi gb romu çıkarabilirim üzerinde çalışıyorum yeni başladım dahamadem 1.sinif android bilgin var niye adam gibi jb rom yapipta vermiyosun millete, yararin dokunur belki car car yapmak milletle alay etmek varken ne gerek var dimi
jb de kasma var tabii ki depeki herhangi bir kasma var mi ?
bu romu yuklersen arayuzlerde kasma olmaz ama oyun performansında falan fazla artış yok yani
dur bekle yakında tolga performance rom 1.1 i yukleyecek eğer sorunsuz çalışıyorsa onu kurarsın