Galaxy Ace 2 i8160 Galaxy Ace2 Performance Rom ( Türk Yapımı )

Sponsorlu Bağlantılar

ramazan5454

Üye
dostum codina romu kur performans gor kafana gore sallama

The Shadow

The Shadow

Üye
dostum codina romu kur performans gor kafana gore sallama

Ben sana gb de oyun oynarken bir video atayim istersen hic farketmez codina romu kur islemci hizini sistem ayarliyorsa o telefon bir hicten baska bir sey degildir.

- - - Eklendi - - -

Senin performans dedigin sey arayuzler ise roma entegre edilmis build.prop dan hafizaya kilitlenmis bir launchera hicbir sey yetisemez.
Bana 5.sinif android bilginle artistik taslama senin performans dedigin sey o romun sadece ekran koruyucusu.

• Beğen
Tepkiler: Mr.FSK ve User_34
Kontrol

Kontrol

Üye
Jb birakinda toplanip gb icin bi rom yapalim bence :D

Kontrol

Kontrol

Üye

Xxmc8 portekiz icin jb rom ayarlamistim gayet stabildi fakat jb verimli degildi..
Diyorum ki performansi yuksek fazla programlari silinmis bi rom yapilabilir.
Office samsung apps mini gunluk vs. Gereksiz uygulamalari kaldirip ex kernel setcpu vs ayarlanmis olsa tadindan yenmez :)
Bide s4 icon atariz framework a tamamdir :)

The Shadow

The Shadow

Üye
Xxmc8 portekiz icin jb rom ayarlamistim gayet stabildi fakat jb verimli degildi..
Diyorum ki performansi yuksek fazla programlari silinmis bi rom yapilabilir.
Office samsung apps mini gunluk vs. Gereksiz uygulamalari kaldirip ex kernel setcpu vs ayarlanmis olsa tadindan yenmez :)
Bide s4 icon atariz framework a tamamdir :)
xxll2 üzerine kurulursa daha sağlam çalışır ve de kasmayan bir launcher...
ama asıl sorun romu deodex lemek bunu yapabilirsek ozelleştirmeler daha hızlı olur ram kullanımı azalır iyi olur :) nasıl yapılacağını bilen varmı ?

Kontrol

Kontrol

Üye

xxll2 üzerine kurulursa daha sağlam çalışır ve de kasmayan bir launcher...
ama asıl sorun romu deodex lemek bunu yapabilirsek ozelleştirmeler daha hızlı olur ram kullanımı azalır iyi olur :) nasıl yapılacağını bilen varmı ?

Xxlk6 da stabil bi surum bence.
Nemus iyi ama gorsel i iyi degil frameworku editleyip icine icon paketi yerlestirsek mesela jb deki frameworkun resimlerini gb frameworka entegre etsek guzel olur.
Deodex konusunda bilgim yok bilgisi olan biri yardimci olursa iyi bir calisma cikar eminim..

The Shadow

The Shadow

Üye
Xxlk6 da stabil bi surum bence.
Nemus iyi ama gorsel i iyi degil frameworku editleyip icine icon paketi yerlestirsek mesela jb deki frameworkun resimlerini gb frameworka entegre etsek guzel olur.
Deodex konusunda bilgim yok bilgisi olan biri yardimci olursa iyi bir calisma cikar eminim..
aynen :)

desRon

desRon

Üye
beyler bu romu yükleyeceğimde tek sıkıntım aklımda kalan yükledikten sonra direk olarak diğer romları deneme sansım olur mu lite rom gibi ve ya 2.3.6 ya donme olayını biliyorsunuz odinden rus romu vs vs işte bu olayları romu attıktan sonra yapabilirmiyim

---------------------------------------------------------------------------------------

Beyler romu yükledim cok sağlam cidden performans veriyor beni tek korkutan sey ilk tus kilitlediğimde kitlenme anımasyonuydu gerisinde süper bide tolga abim eğer yapma ihtimalın varsa iconları s3 ve ya s4 yaparsan cok güzel olur kişisel olarak saf androidden nefret ettiğim tam bir touchwiz hastası oldugumdoğrudur :D

The Shadow

The Shadow

Üye
beyler bu romu yükleyeceğimde tek sıkıntım aklımda kalan yükledikten sonra direk olarak diğer romları deneme sansım olur mu lite rom gibi ve ya 2.3.6 ya donme olayını biliyorsunuz odinden rus romu vs vs işte bu olayları romu attıktan sonra yapabilirmiyim
tabii ki de yaparsın :) ama tolga nın romundan sonra lite rom yuklemek istiyosan jb flashlaman lazım once :)

- - - Eklendi - - -

gb ye donuş standart değişmez hiç :oke:

can_071

Üye
bu romu jelly bean icin mi kullanicaz ?

ramazan5454

Üye

Ben sana gb de oyun oynarken bir video atayim istersen hic farketmez codina romu kur islemci hizini sistem ayarliyorsa o telefon bir hicten baska bir sey degildir.

- - - Eklendi - - -

Senin performans dedigin sey arayuzler ise roma entegre edilmis build.prop dan hafizaya kilitlenmis bir launchera hicbir sey yetisemez.
Bana 5.sinif android bilginle artistik taslama senin performans dedigin sey o romun sadece ekran koruyucusu.

madem 1.sinif android bilgin var niye adam gibi jb rom yapipta vermiyosun millete, yararin dokunur belki car car yapmak milletle alay etmek varken ne gerek var dimi

The Shadow

The Shadow

Üye
madem 1.sinif android bilgin var niye adam gibi jb rom yapipta vermiyosun millete, yararin dokunur belki car car yapmak milletle alay etmek varken ne gerek var dimi
1. sinif android bilgim olduğunu soylemiyorum zaten 2.sinif falandır alay ettiğim de yok ayrıca sonuçta süper bir telefon kullanmıyorum adam gibi jb romunu samsung yapamamış developerlardan mı bekliyorsun ki ? cm ekibinin yaptığı rom bile kasıyor herkes yavaş yavaş gb ye geri donerken sen jb romu arıyosan otur kendin yap o zaman ha bu arada belki ilerde bi gb romu çıkarabilirim üzerinde çalışıyorum yeni başladım daha

The Shadow

The Shadow

Üye
peki herhangi bir kasma var mi ?
jb de kasma var tabii ki de :D bu romu yuklersen arayuzlerde kasma olmaz ama oyun performansında falan fazla artış yok yani :) dur bekle yakında tolga performance rom 1.1 i yukleyecek eğer sorunsuz çalışıyorsa onu kurarsın :oke:

can_071

Üye
tamam tesekkurler :)