Galaxy Ace Yükseltmeli miyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RNK26

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace Yükseltmeli miyim ?
Telefonun sürümü 2.3.6 Evimde wi-fi var Eğer bir üst sürümü varsa yükseltmeli miyim ?

Keyfine kalmış bişeydir bu

İstersen 4.0 romunu yükleyebilirsin

MasteLaa

Üye
ICS yi ben tavsiye etmem de yani Ace ye geldi mi ki hem

benim eski tel gioydu ona 4.0 yüklemiştim ace dede var

Ace için son sürüm o zaten Eğer değişiklik istiyorsan ICS Romunu yükleyebilirsin ama bence bırak şuanki halinde kalsın

CyanogenMod'da yükleyebilirsin oldukça stabildir

Tepkiler: kullanıcıadları
Bizdeminden beri ondan bahsediyoz ya

zaten aceye daha güncelleme gelmedi gelmez de ics romu çok da stabil değil 2.3.6 da kalmasının zararı yok isterse 2.3.7 yapabilir keyfe kalmış bişey ayrıca bazı cutom romlarda ram daha çok boş kalıyo

Yok ya

Arkaplanda sürekli çalışan uygulamalar filan çok tabi kullandığın roma da bağlı

Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

Üye

Yazarken biraz aceleye getirmiş Google Amcamız.JB ile baya düzelecek ama bence yinede bir IOS, bir Wp kıvamına gelmez.
Android'e diyoruz ya kodu bozuk diye.Abartıldığı kadar olmasa da böyle.En azından Linux tabanlı gösteriliyor ama ben sana şöyle söyleyeyim kardeşim Android Linux'un kırpılmış hali..Ama aslında önemli olan bu çekirdeğin üstünde çalışan Dalvik dir..Sanal makina bir deyim ile..Java'yı biliyoruz değil mi bir sistem ne istiyorsak karışık halde sunuyor..İşte Dalvik de böyle bir şey yok direk çekirdekten kullanılmadığı için Dalvik kullanılıyor ki bu sistem de Java kodlarını kendisine göre uyarlıyor..Bir neyi ayırıyor parçalar halinde türlerini..
Bizim bu dediğimiz iOS'u da sorarsan aslında bir iOS'a Linux diyoruz ama hiç Linux ile alakası yok..iOS dediğimiz sistem macOSX in düzenlenmiş yani uyarlanmış halidir..macOS X de aslında bir Linux değildir kardeşim..
Umarım anlatabildim neden Android kodu bozuk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...