galaxy ace windows mobile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
galaxy ace windows mobile
Merhaba arkadaşlar galaxy ace cihazıma windows mobile yüklemeyi veya kendim yüklemeyi düşünüyorum bu mümkünmü?Teşekkürler.

Ya millet Windows Mobile'li telefonuna Android yüklemek için yırtınırken senin yaptığına bak.Windows Android'den daha ağır bir sistemdir bu nedenle böyle birşey mümkün olsa ki sen hariç talep görmeyeceğinden yapacaklarını sanmıyorum,Windows Mobile önermem.

merrey

Üye
Arkadaşa katılıyorum.Zira bende samsung omnia i900 var.Android yükleneceğini bilsem elden çıkarmaktan vazgeçerim.

WP yaparsan bile bi verim alamazsın ace ile boşuna deneme'ki yapabiliceğinide sanmıyorum

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Deneme bile bence. Telefonu çöp yapabilirsin geri dönüşü olmayabilir yani telefon bir daha açılmayabilir. Ne güzel Android var işte kullan gitsin, ilerde WP7'li Nokia 703 çıkacak Ace'i satar para koyar alırsın.

Konu Sahibi
Teşekkür ederim.Cihazın donanımları biraz yüksek bende acaba bu bir ayrıcalik sağlar mi diye düşünmüştüm.Gördüğüm kadarıyla mobil cihazlarda işletim sistemi değişmiyor.

Lenneth

Üye
Windows Mobile kullanan HTC HD2'ya Android yükleyen oh diyor, öyle söyleyeyim en basitinden..

navti

Üye
Bende oncden dusunuyordum ama sacma oldugunu dusunuyorum artik

Waveman

Üye
Ne güzel android var riske atmaya hiç değmez

WP iyidir bence şuan için en çok gelecek vaad eden işlem fakat Galaxy Ace ile iyi bir performans alamazsın.

MrExpert

Üye
bende de i900 vardı çok yavaş ve hantaltı bencede adroide devam et...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...