Galaxy Ace S5830I cihaz çöktü açılmıyor yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace S5830I cihaz çöktü açılmıyor yardım...
Yanlışlıkla uyumsuz cwm flashladım artık açılmıyor ''Samsung Galaxy Ace S5830I'' yazısında kalıyor.Recovery moddan format atmayı denedim olmadı.Sistemin orijinal yedeğini almıştım cwm ile ama restore edilmiyor ''MD5 Mismatch'' hatası çıkıyor.Telefoncuya götürdüm 38 TL ücret istiyor.

• Beğen
Tepkiler: kesskinn

yuxexexy

yuxexexy

Üye
Mismatch uyarısı veren hiçbir backup u restore edemedim şu ana kadar yeniden uygun cwm yükle rom at normale döner ben de bi ara yanlışlıkla galaxy gio cwm yüklemistim doğru cwmyi bul yükle restore bir kez daha dene derim olmazsa yeniden rom yapacak bişey yok...

• Beğen
panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
    Konu Sahibi
saolasın şimdi odin ile uğraşıyorum olmuyor starta basıyorum başlamıyor mesaj kısmında ''all threads complete'' gibi yazı çıkıyor bu olmazsa orijinal romu sd kart atıp cwm den restore edicem.

- - - Eklendi - - -

bir de cihazı download odin moda alıyorum ama samsung yazısı yerine kısa bir yazı çıkıyor warning diye yoksa ben mi yanlış yapıyorum acaba.

• Beğen

adnanbaba1

Üye
kardes rom isi sakat is ben teli cokerttim bi keresinde ama odinle en bastaki orjinal romu yukledim bosver romu falan . root la flash ve 3d destegi sagla sonra link2sd programi ile gereksiz uygulamalari kaldir veya dondur ram 120ye kadar dusuyor . haa sistemi de dondurma baksonra sade gorunuyo diyorsan marketten go launcheri indir telefonuna renk gelsintskkrler

- - - Eklendi - - -

kardes odinle orjinal rom yukle konulara bak ben adres vermistim iki uc gun once bnmki de cokmustu

• Beğen
panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
    Konu Sahibi
kardeş orijinal romu cwm ile restore ediyim derken ''MD5 Mismatch'' diye hata veriyo gına geldi artık her türlü yöntemi denedim odin falan işe yaramıyo yüklenmiyo son çare garanti herhalde yinede teşekkür ederim yardımlarınız için.

• Beğen

haytailhan

Üye
gerçekten rom tehlikeli birşey bence orjinali daha iyi

everest22

everest22

Üye
odin ile kurtarabilirsin işe yarar ben kaçkere kurtardim sen yapamamişsin

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
    Konu Sahibi
Allah yüzümü güldürdü ki odin ile orijinal rom kurmayı başarıyla tamamladım.Odinin kuruluma başlamama sebebi telefonun usb kablosuyla bağlayınca bilgisayara driverı yüklenmemesiymiş.Bir kaç kere tekrar çıkarıp taktım sonunda pc driverı tanıdı ve odin çalıştı.Yoksa boşuna garantiye gidecekti.Demekki herşeyi sadece servis hallediyor diye birşey yok insan kafaya takıp araştırdımı kendisi halleder.Samsung servisleri de herhalde ''Odin'' programını kullanarak cihazları kurtarabiliyo.Sanırım başka yolu yok bunun.

Hıfzullah

Üye
s.a. kardeş bnde rom atmayı denedim bnm telde ''Samsung Galaxy Ace S5830I'' yazısında kalıyor. şu senin yaptığın işlemleri bana ayrıntılı bir şekilde anlatırmısın.

e_cakmak

Üye
samfirmware sitesinden uygun fwyi pcye yukle. teli dowload mode al kabloyu bagla odinde indirdigin fwyi goster. starti ver. ozetle boyle.

Samet.25

Samfire filan ugrasma androkolik sitesinde ispanya romu var onu indir odin ile yukle o sitede herkes nerdeyae ace kullaniyolar ve daha iyi hale getirmek icin calisiyolar orda bulursun herseyi bu arada site reklami gibi gormeyin hic bi alakam yok eskiden ace vardi arada takiliyodum s3 miniye gectim gerek kalmadi arkadasa yardimci olmak icin site ismi verdim

Üst Alt