Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy Ace Plus Brick....
Sponsorlu Bağlantılar
hakjan01
Üye
Konu Sahibi
Galaxy Ace Plus Brick....
Telefonum brick olmus nasil cozeriz bunu beyler bir yardim edin.
Simdiden tesekkur ederim.
geçmiş olsun. sizin basiniza gelen soft-brick. brickin babasi hard brick. hard brick olduğu zaman anakartin devreleri atiyor o zaman jtag yapmanız gerekiyor yahut telefon çöp oluyor
geçmiş olsun. sizin basiniza gelen soft-brick. brickin babasi hard brick. hard brick olduğu zaman anakartin devreleri atiyor o zaman jtag yapmanız gerekiyor yahut telefon çöp oluyor
Eyvallah hocam. Bu brickten kurtulmanin yolu ne ? Rom yuklememek mi yada yuklerken nelere dikkat etmek. Benim basima rom yuklerken geldi de o yuzden soruyorum
Eyvallah hocam. Bu brickten kurtulmanin yolu ne ? Rom yuklememek mi yada yuklerken nelere dikkat etmek. Benim basima rom yuklerken geldi de o yuzden soruyorum
nandroid full sistem yedeği almak dosyaları kontrol etmek ve romu yüklemeden önce mutlaka full wipe yapmak. son olarak cihazının en az %40 sarji olmasi gerekmekte rom flaşlamak için
hakjan01
Üye
Konu Sahibi
Titanium back upla aliyorum sistemin yedegeni. Sarj olayini bilmiyordum. Bunlari ogrendigim iyi oldu