Galaxy Ace Plus Brick....

Sponsorlu Bağlantılar

hakjan01

hakjan01

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace Plus Brick....
Telefonum brick olmus nasil cozeriz bunu beyler bir yardim edin.
Simdiden tesekkur ederim.

Telefonum ace plus 7500

leonidas42

leonidas42

Üye
UnBrick İndir O Çözer.

• Beğen
Tepkiler: hakjan01
leonidas42

leonidas42

Üye

Denedinmi? Sonuç Bildir.

hakjan01

hakjan01

Üye
    Konu Sahibi
Telefona rom yuklerken beyaz ekran da takilip kaliyodu odin ile orjinal rom yukledim sorunum cozuldu

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Telefona rom yuklerken beyaz ekran da takilip kaliyodu odin ile orjinal rom yukledim sorunum cozuldu
geçmiş olsun. sizin basiniza gelen soft-brick. brickin babasi hard brick. hard brick olduğu zaman anakartin devreleri atiyor o zaman jtag yapmanız gerekiyor yahut telefon çöp oluyor

• Beğen
hakjan01

hakjan01

Üye
    Konu Sahibi
geçmiş olsun. sizin basiniza gelen soft-brick. brickin babasi hard brick. hard brick olduğu zaman anakartin devreleri atiyor o zaman jtag yapmanız gerekiyor yahut telefon çöp oluyor

Eyvallah hocam. Bu brickten kurtulmanin yolu ne ? Rom yuklememek mi yada yuklerken nelere dikkat etmek. Benim basima rom yuklerken geldi de o yuzden soruyorum

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Eyvallah hocam. Bu brickten kurtulmanin yolu ne ? Rom yuklememek mi yada yuklerken nelere dikkat etmek. Benim basima rom yuklerken geldi de o yuzden soruyorum

nandroid full sistem yedeği almak dosyaları kontrol etmek ve romu yüklemeden önce mutlaka full wipe yapmak. son olarak cihazının en az %40 sarji olmasi gerekmekte rom flaşlamak için

• Beğen
hakjan01

hakjan01

Üye
    Konu Sahibi
Titanium back upla aliyorum sistemin yedegeni. Sarj olayini bilmiyordum. Bunlari ogrendigim iyi oldu :tşk: :oke:

TurboCall

TurboCall

Üye
Titanium back upla aliyorum sistemin yedegeni. Sarj olayini bilmiyordum. Bunlari ogrendigim iyi oldu :tşk: :oke:
Şarj olmasına gerek olmadanda bataryayı çıkararak download moda alabilrsiniz hem batarya zarar görmemiş olur.

• Beğen
hakjan01

hakjan01

Üye
    Konu Sahibi
Yardimlarinda dolayi arkadaslara :tşk:

Konuyu kilitleyebilirsiniz :oke:

Üst Alt