Hagi13
Üye
Galaxy Ace pil & şarj sorunu
Sevgili arkadaşlar, telefonumu bir alışveriş merkezinden yaklaşık 6-7 ay önce aldım. Bugüne kadar oldukça titiz bir şekilde kullanmaya özen gösterdim, asla şarjı bitmeden doldurmadım ve daima orjinal şarj aletini kullandım. Ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım (kısa devre vb.) Ancak bir süredir telefonumda bazı gariplikler olmaya başladı, şöyleki;
1- Telefon tamamen dolduktan sonra şarj soketini telefondan çıkarıyorum ama batarya %100 dolu uyarısı telefonu yeniden açıp kapatıncaya kadar silinmiyor
2- Telefonun ilk açılışında samsung açılış logosundan önce batarya resmi ve animasyonu çıkıyor
(sanki telefon hala şarj oluyormuş gibi yani)
3- Telefonun pil göstergesi tamamen dolu olduğu halde yalnız konuşma ile telefonun pili birden bitebiliyor
Bu sorun hakkında ne yapmamı önerirsiniz
Teşekkürler
1- Telefon tamamen dolduktan sonra şarj soketini telefondan çıkarıyorum ama batarya %100 dolu uyarısı telefonu yeniden açıp kapatıncaya kadar silinmiyor
2- Telefonun ilk açılışında samsung açılış logosundan önce batarya resmi ve animasyonu çıkıyor
(sanki telefon hala şarj oluyormuş gibi yani)
3- Telefonun pil göstergesi tamamen dolu olduğu halde yalnız konuşma ile telefonun pili birden bitebiliyor
Bu sorun hakkında ne yapmamı önerirsiniz

Teşekkürler

ama bi tavsiye telefonu sat pc al en güzeli