Galaxy Ace pil & şarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Hagi13

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace pil & şarj sorunu
Sevgili arkadaşlar, telefonumu bir alışveriş merkezinden yaklaşık 6-7 ay önce aldım. Bugüne kadar oldukça titiz bir şekilde kullanmaya özen gösterdim, asla şarjı bitmeden doldurmadım ve daima orjinal şarj aletini kullandım. Ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım (kısa devre vb.) Ancak bir süredir telefonumda bazı gariplikler olmaya başladı, şöyleki;

1- Telefon tamamen dolduktan sonra şarj soketini telefondan çıkarıyorum ama batarya %100 dolu uyarısı telefonu yeniden açıp kapatıncaya kadar silinmiyor
2- Telefonun ilk açılışında samsung açılış logosundan önce batarya resmi ve animasyonu çıkıyor
(sanki telefon hala şarj oluyormuş gibi yani)
3- Telefonun pil göstergesi tamamen dolu olduğu halde yalnız konuşma ile telefonun pili birden bitebiliyor

Bu sorun hakkında ne yapmamı önerirsiniz :(
Teşekkürler

mertekin34

mertekin34

Üye
Sevgili arkadaşlar, telefonumu bir alışveriş merkezinden yaklaşık 6-7 ay önce aldım. Bugüne kadar oldukça titiz bir şekilde kullanmaya özen gösterdim, asla şarjı bitmeden doldurmadım ve daima orjinal şarj aletini kullandım. Ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım (kısa devre vb.) Ancak bir süredir telefonumda bazı gariplikler olmaya başladı, şöyleki;

1- Telefon tamamen dolduktan sonra şarj soketini telefondan çıkarıyorum ama batarya %100 dolu uyarısı telefonu yeniden açıp kapatıncaya kadar silinmiyor
2- Telefonun ilk açılışında samsung açılış logosundan önce batarya resmi ve animasyonu çıkıyor
(sanki telefon hala şarj oluyormuş gibi yani)
3- Telefonun pil göstergesi tamamen dolu olduğu halde yalnız konuşma ile telefonun pili birden bitebiliyor

Bu sorun hakkında ne yapmamı önerirsiniz :(
Teşekkürler

Aynı senin gibi 6-7 ay Ace kullanan bir arkadaşımda da son söylediğin sorun vardı yani şarj birden bitiyordu.Servise verdi yazılım güncellediler düzeldi.Sen yapamıyorsan eğer servise gönder hallederler.Zaten Samsung servisi yazılım güncellemeden başka ne yapıyor ki :D

Hagi13

Üye
    Konu Sahibi

Aynı senin gibi 6-7 ay Ace kullanan bir arkadaşımda da son söylediğin sorun vardı yani şarj birden bitiyordu.Servise verdi yazılım güncellediler düzeldi.Sen yapamıyorsan eğer servise gönder hallederler.Zaten Samsung servisi yazılım güncellemeden başka ne yapıyor ki :D

Ustam çok teşekkür ederim cevap ve tavsiye için. Servise gönderip beklemek çok kötü olur benim için çünkü yalnız yaşıyorum. Telefonun bağlanmasını istemiyorum. Kendim yazılım yüklemeyi öğrensem çözüm bulabilirmiyim?

Bu arada birşey daha fark ettim; telefonu pcye bağlayıp bir süre sonra kablo bağlantısını çıkarttığımda cihaz kendini hala bağlı sanıyor :(

skywalker06

skywalker06

Üye
Cihazı servise ver telefonun soketinde sıkıntı olabilir birde Galaxy Ace 1'se telefon sıkıntı yaşayanlar çok

blacktalon

blacktalon

Üye
ben hiç umursamadan kullanıyorum bozulursa bozulsun diye ama Allahtan bişey olmuyor :) ama bi tavsiye telefonu sat pc al en güzeli :)

Hagi13

Üye
    Konu Sahibi
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

ben hiç umursamadan kullanıyorum bozulursa bozulsun diye ama Allahtan bişey olmuyor :) ama bi tavsiye telefonu sat pc al en güzeli :)

pc var 2 tane, dahasını ne yapayım :)

Hagi13

Üye
    Konu Sahibi
lakin sorun hala devam ediyor :(

Android Police

Android Police

Üye
Dedikleri gibi sokette de sorun olabilir yazılımsal hata da olabilir belki şarz girişine hasar gelmiştir tel rootlu ise başka bi rom kur

- - - Eklendi - - -

Olmazsa servise gönder bence

Hagi13

Üye
    Konu Sahibi
Sorun iyice tuhaflaşmaya başladı çünkü ara sıra telefon normale dönüyor sonra yine anormalleşiyor. :D

Bu arada sorunun tam olarak neye benzediğini buldum sanırım, pil durumu göstergesi çalışmıyor. Yani gösterge bir noktada donuyor ama pil bitmeye devam ediyor :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt