Telefon Tavsiyesi Galaxy Ace mi yoks aSony Ericsson Live with Walkman mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi telefon ?

• Sony Ericsson Live with Walkman

Kullanılan: 8 66.7%
  • Samsung Galaxy Ace

Kullanılan: 4 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galaxy Acee

Galaxy Acee

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace mi yoks aSony Ericsson Live with Walkman mi ?
Merhaba arkadaşlar.
İki telefon arasında kaldım bazıları Ace, bazıları ise Sony diyor karar veremedim anket yapayım dedim. Görüş ve fikirlerinizi de bekliyorum.Teşekkürler.

blacktalon

blacktalon

Üye
bende ace var ve hiç memnun değilim

amcalu1

amcalu1

Üye
Saçma bir kıyaslama tabiki Sony Ericsson Live with Walkman

Galaxy Acee

Galaxy Acee

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için teşekkürler

KayraBey

KayraBey

Üye
Bende de Ace var.Bende memnun değilim.Kesinlikle Sony al.

PriZm

PriZm

Üye
Sony her türlü alır Ace yi.

KayraBey

KayraBey

Üye
Bak Sony bu konuyu görürse seni şikayet eder :)

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Sony ile Samsung'u eline aldığında anlarsın. Samsung'un malzeme kalitesi kötüdür, camı plastiğimsidir. Sony ise gerçek mineral cam kullanır. ( Aman kullanırken dikkat et gerçek cam olduğu için kırılabilir) Diğer konularda da sony eziyor zaten sonuç belli Sony al derim :)

ekorotti

ekorotti

Üye
Aceden uzak dur bence uygulama sikintisi var hd oyun filan , sony daha sicak bana gore

PriZm

PriZm

Üye
Sony ile Samsung'u eline aldığında anlarsın. Samsung'un malzeme kalitesi kötüdür, camı plastiğimsidir. Sony ise gerçek mineral cam kullanır. ( Aman kullanırken dikkat et gerçek cam olduğu için kırılabilir) Diğer konularda da sony eziyor zaten sonuç belli Sony al derim :)

her iki firmada akıllı telefonlarında gorilla glass kullanıyor mineral cam ve plastik cam olayına inanmıyorum:hmmm

amcalu1

amcalu1

Üye
Ace dandik olabilir ama samsung iyi bir marka genelleme yapmayın ace le walkman arasında ise tabi ki walkman

amcalu1

amcalu1

Üye
Ace dandik olabilir ama samsung iyi bir marka genelleme yapmayın ace le walkman arasında ise tabi ki walkman

İncİnat

İncİnat

Üye
kesinlikle sony :good:

Kerim.

Kerim.

Üye
tabiki sony ;)

61semih

61semih

Üye
ace modelinde kronik sorunlar var tavsiye etmem

lgkg300

lgkg300

Üye
Ace kullanıp da memnun olan kimseyi görmedim. ace li arkadaşlar Benim canavarı (Neo V) görünce hayıflanıyorlar neden bu baş belası ace yi aldım diye ah akilsiz başım deyip saç baş yolluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt