Telefon Tavsiyesi Galaxy Ace mı Galaxy S(i9000) mi yorum bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fetgun

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace mı Galaxy S(i9000) mi yorum bekliyorum
şu anda para biriktirdiğim için ace almayı düşünüyorum ama geçen gün teknosaya sordum dedilerki galaxy s'in üretimi durdu o yüzden yok dediler ama internette var da var ama çok güvenemiyorum cevaplarınızı bekliyorum

umutku84

umutku84

Üye
ikisi kıyaslanınca tabiki s ama dediğin gibi o siteye güvenilir mi bilemem. çevremde gövenip hertürlü siteden alışveriş yapan var aslında. ben sadece hepsi burada gibi gelişmiş sitelerden alışveriş yapıyorum. iyi düşün araştır bence.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
burada ace de yüz algılama var diyo ace de bi kere ön kamera varmı ondan haberim yok

PriZm

PriZm

Üye
böyle bir sorumu olur.tabiki Galaxy S.

klsb44mirc

klsb44mirc

Üye
tabiki s ;)

askim822

askim822

Üye
böyle bir soru cok abes kaçar. bende sl var s aradim adamlar 400 tl fark istiyor

blacktalon

blacktalon

Üye
aklın varsa yurt dışından bi akraba, arkadaş yada güvenilr birini bul galaxy s getir çok ucuza denk gelir birde yurt dışında çalışıp euro kazanıyorsa alacak kişi bedava gibi olur :) vergi yok bşey yok 4 te 1 fiyata denk getirirsin ımei sini burda aktif yaparsın.

y n s c n

y n s c n

Üye
S alabilme gibi bi fırsatın varsa durma bence düşünmene bile gerek yok.. :oke:

kaan4554

Üye
Dostum şu an ikisini de tavsiye etmem.Galaxy Ace'e güncelleme biraz zor gelir gibi ve Galaxy S eskidi.Biliyorum LG almam ben diyeceksin fakat media markt'a git dene istersen bi LG P970 Optimus Black'i.Çok hoş ve üst düzey bir telefon.

totx

totx

Üye
ikisi ayni kefede bile değil s çok daha üstün bir telefon ama eskidi biraz güncelleme olayini bilemiyeceğim tavsiyem onun dengi güncel telefon almak

Frksylyc

Üye
Dostum şu an ikisini de tavsiye etmem.Galaxy Ace'e güncelleme biraz zor gelir gibi ve Galaxy S eskidi.Biliyorum LG almam ben diyeceksin fakat media markt'a git dene istersen bi LG P970 Optimus Black'i.Çok hoş ve üst düzey bir telefon.
arkadsim gapaxy s eskidi dogrudur ama black ten kotumudur bir dusun istersen ayda iki kere guncelleme cikariyorlar daha ne olsun lg de guncelleme gelsin diye cook tirmalarsiniz benden soylemesi ayrica black ace den ustun ama galaxy s ten asla degil.

mancukya

Üye
Kaan arkadasin olayi biz sana Mersedes veriyoruz ama motoru simdilik Tofas gibi oluyor LG verdigi sözleri tutmus olsa 1 ilk cift cekirdekli teli cikarmis 2 ilk 3d ekranli teli cikarmis su anda dünyada satis listelerinde 2 yada 3 te olurdu.
Lg malesef bu isi yapamiyor Kore gibi ülkede adam gibi yazilim mühendisleri bulamiyorsa (Samsung buluyor her nedense) bu Lgnin sorunu. O teller zaten 2.3 ile cikartilmaliydi ve yalan söylenmemliydi simdi diyleim Lg bu tellere ICS verse ne olucak kac aydir yalan dolanla oyaladi satarken yaziyordu 2.3 gelicek diye magazalarda.
Hadi eski modelleri gectik ya arkadas Hindistan, Cin gitsen 2 tane 1000 dolara calisan adam bulursun en fazla 30 günde 2.3 sürümün cikmis olurdu bunu bile yapacak kapesiteye sahip degiller. Adamlar daha ICS sürüm yayinlanir yayinlanmaz degisik tellerde 3 ila 4 saatte bazi tellerdeki 100 de 50 calisacak sekilde rom cikardilar ellerinde drivers vs vs olmamasina ragmen bunu yaptilar.
O yüzden bu markayi savunmayin ha bu markanin ticaretini yapiyorsanizda gereken mercilere söyledikleri yalanin hesabini sorun yada basin Türkiyide 3 5 programciya parayi 10 ila 15 bin dolara size 1 ay icinde hem Ginger hemde ICs sürümü cikartirlar.

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
valla lg optimus black kullanıyorum guncelleme konusunda samsung wave bada gibi yılan hikayesi oldu optimus ·3 d kullanıyorum harika tlf ama firma onuda 2.2 ile çıkardı güncelleme ne zaman olur oda bilinmez

mustafasen

mustafasen

Üye
gio yuda telden sayanlar var.atin cope gitsin

muscler

muscler

Üye
Galaxy S tabiiki

Masha

Masha

Üye
Galaxy S bir Lg Optimus Black etmez kesinlikle.
Herşey işletim sistemi değildir. Lg Optimus Black, Android 2.2 Froyo olmasına nazaran yine de hızlı ve stabil çalışıyor. Yani güncelleme sadece yenilik için önemlidir. He şöyle bişey de var güncelleme Optimus Black için Aralık ortalarında çıkacakmış resmi bir açıklama geldi Lg'den. Eğer böyle bir Smartphone'u LG değilde Samsung çıkarsaydı fiyatını düşünemiyorum. Nova Display ekranı ve Uzaktan yardım uygulaması hiç bir Samsung cihazında yoktur. Samsung'u diğerlerinden ayıran hiçbir özelliğini görmedim veya ben bilmiyorum. Yapsın bir yenilik Samsung kullanalım.
Saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt