Galaxy ace mi? C6-01 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi?

• Nokia C6-01

Kullanılan: 5 62.5%
  • Samsung Galaxy Ace

Kullanılan: 3 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karacehennem_

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy ace mi? C6-01 mi?
Beyler ikisinden birisini alıcam ama hangisi karar veremedim . özelliklerini İYİ biliyorum. yanlız seçiminizi YAPARKEN İŞLETİM SİSTEMLERİNİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURMAYIN . YANİ SYMBİAN VE ANDROİDİ GÖZ ÖNÜNE ALMAYIN. OYUN VE UYGULAMA BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL. YANİ Bİ ANDROİD FANI GELİPTE ACE, SYMBİAN FANI GELİPTE C6-01 DEMESSE SEVİNİRİM. ŞİMDİDEN YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

__xXx__

__xXx__

Üye
arkadaşım galaxy ace alma çok sorun çıkaran bi cihaz benim çevremde alıpta memnun olan görmedim forumdanda alıp memnun kalmayan arkadaşlar var c6-01 i de önermem artık eskidi o cihazı kaç liraya buldun bilmiyorum en son 1 ay kadar önce piyasada 630 liraya bulmuştum bence bi 50 lira civarı daha bütçeni artır(eğer sıkıntı yoksa) 603 al derim çünkü sistemsel olarak daha güçlü bir cihaz 603

HaqperesT

HaqperesT

Üye
isletim sistemi ve oyun onemli degilse ikisini de alma standart isletim sistemli bir model al hem sarj uzun gider hemde ucuza alirsin.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
arkadaşım galaxy ace alma çok sorun çıkaran bi cihaz benim çevremde alıpta memnun olan görmedim forumdanda alıp memnun kalmayan arkadaşlar var c6-01 i de önermem artık eskidi o cihazı kaç liraya buldun bilmiyorum en son 1 ay kadar önce piyasada 630 liraya bulmuştum bence bi 50 lira civarı daha bütçeni artır(eğer sıkıntı yoksa) 603 al derim çünkü sistemsel olarak daha güçlü bir cihaz 603

katılıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
covar

covar

Üye
c6-01 forever + nokia

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ace alma önermem ben kullandım 1 ay dayandım sonra sattım

YBK123

Üye
C6-01

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Bence samsung

"Batuhan"

"Batuhan"

Üye
C6-01 çok daha iyi :oke:

turancen

turancen

Üye
Sony Ericsson experia neo v tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...