galaxy ace kamerada ses sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

keskinbicak

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace kamerada ses sorunu
merhaba arkadaşlar
yeni aldığım galaxy ace de kamera ile birşey çektiğimde sesleri sanki hızlı kayıttaymış veya kaset sarıyormuş gebi çok hızlı bir şekilde sesi oynatıyor.
bunun bir ayarı varmı, yoksa servisemi götürmek lazım

qray

Üye
aynı sorun bende de var

s3k3rcQcukizmir

Üye
aynı sorun bende de oldu ,hızlandırılmış bir şekilde ses çıkıyor ama normal ses kayıtlarında böyle bir problem yok , sadece video çekerken oluyor , yarın aldığım yere götürcem garanti derse ya paramı alcam ya da yenisiyle değiştircem .. bu ne ya daha kullanmadan doğru düzgün hiç umulmadık yerden sorun çıkıyor..

h4141

Üye
Aynı sorun bende de var. galaxy ace nin 5830i yeni çıkan modeli. android sürümü 2.3.6 bunlarla bi alakası var mı acaba.Yada yüklediğimiz bir eklenti ile. Birkaç kişinin daha başına gelmiş ama daha çözüm görmedim. Çözen varsa paylaşsın lütfen.

hsyntopaloglu

Üye
aynı sorun bendede var tesadüfen gördüm.sadece kameradan kayıt essnasında oluyor hızlandırılmış gibi çıkıyor ses. sanırım bu bi üretim hatası 5830i lerin hepsinde var.en yakın zamanda aldıgım yere götürüp servise vericem.moralimi bozdu bu problem çözebilen varsa yazsın arkadaşlar

ephesus79

Üye
Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı. Bende aynı anda beraber bu telefondan aldığımız arkadaşımın sayesinde öğrendim. Çünki Video kaydı yapmak hiç aklıma gelmemişti. Arkadaşımın bana böyle bir sorun olduğunu ve benim telefonumda da bu sorunun olup olmadığını sormasıyla gelişti. Ve bu sorunun benim telefonumdada olduğunu farkettim. İlk önce Samsung'a bir e-mail yazısı attım. Galaxy ace telefonun Video kaydında ses sorununun olduğunu ve bu sorunun forum sitelerinde yaptığım araştırmalarımda genel bir sorun gibi göründüğünü, bu sorunun çözülmesi için ne yapmam gerektiğini yazdığımda. Net bir bilgi vermeden direk Samsung teknik servisine götüremem konusunda cevap geldi. Tabi ki genel olarak bu sorunun olduğunu söyleyemezlerdi. Ben çözüm olarak ilk olarak bilgisayarıma bu linkten
Samsung KİES programını kurdum. Telefonumu USB kablosuyla bilgisayarıma bağladıktan sonra , telefonum için güncel yazılımın olduğunu ve güncellemek isteyip istemediğimi sordu. Bende kabul edip güncellememi yaptım. Video kaydında ki ses sorunu ortadan kaltı. Şunu da söyleyeyim. Güncelleme esnasında verilerininizin yedeğini alın diye bir uyarı çıkıyor. Ben bu uyarıyı dikkate almadım. Ancak güncelleme sonrasında herhangi bir veri kaybı olmadı. Sadece Zil sesleri ve uyarılar fabrika ayarlarına döndü....Umarım bu yazım sizede çözüm olacaktır..

• Beğen
Tepkiler: JOURNALIST
teknoxX

teknoxX

Üye
ephesus79 arkadaş verdigin bilgiler için teşekkürler

samety500

samety500

Üye
ilk defa duyuyorm inş. sorun düzelr

ömergümüş

Üye
benim de ace var ve böyle bir sorun yok arkadaşlar düzelir umarım

15097

15097

Üye
:ohannes: herkeste aynı sorundan mı var? iyiymiş :ehe

savaskse

Üye
merhaba arkadaşlar
yeni aldığım galaxy ace de kamera ile birşey çektiğimde sesleri sanki hızlı kayıttaymış veya kaset sarıyormuş gebi çok hızlı bir şekilde sesi oynatıyor.
bunun bir ayarı varmı, yoksa servisemi götürmek lazım

kesin çözüm cihazın versiyonunu yükseltin. kolay gelsin

Üst Alt