Galaxy Ace Kamera

Konu Sahibi
Galaxy Ace Kamera
Merhaba arkadaşlar. İnternette Ace in çektiği fotoğraflara baktığımda gayet iyi olduğunu görüyorum.Benimde güzel fotoğraflar çekebilmem için tavsiyeler verir misiniz ? Kamera ayarları , sahne modu ile ilgili tavsiyeler istiyorum.

Tepkiler: Elektr0

Elektr0

Üye
ellerin titremesin...nefes alıp verirken çok sakin olmaısın Acenin özellkleri çok güzel . Benimde hoşuma giden bir Akıllıtelefon... Şimdi fotoğraf çekmek için ekrandaki dokunmatik deklanşör tuşunu bastıgında telefon fotoğrafı çekene kadar parmağını çekme...Eğer fotoğrafı tam çekmeden dokunmatik tuşu bırakırsan telefon hiç titremese 0.5 milimetre titrer..ve doğal olarak resimler bulanık çıkar...Acede ayarlayacağın fazla bir özellik yok geneL çekimlerde otomatik olarak aç ve çek ... makro mod özelliği var telefonda yakın çekimlerde çok çok iyi çekiyor auto focus da mevcut tabiki...ace ile fotolarını çek ve Bu konuya http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/cep-telefonu-fotografciligi-506012.html at bakalım hep beraber bende merak ediyorum nasıl olacak...

bende amatör fotoğrafçıyım bu arada LG KP320

.yaRasa.

Üye

Cep Telefonu Fotoğrafçılığının püf noktası..! Ellerini deklanşörden hemen çekme.. çoğu kişinin düştüğü hata bu...

Tepkiler: Elektr0

61semih

Üye
Cep Telefonu Fotoğrafçılığının püf noktası..! Ellerini deklanşörden hemen çekme.. çoğu kişinin düştüğü hata bu...

normalde otofokusta zaten tek basımda fokusunu yapar bsılı tutmaya gerennnnk yok mayk

Konu Sahibi

teşekkürler