Galaxy Ace için overclock destekli APOCALYPSE Rom (914 mhz)

Sponsorlu Bağlantılar

sekorito

sekorito

Üye
Selam kardeş bunda swap yapabilcekmiyim ayrıca bnim uygulamalar sd kart ikinci bölüme linkli bu rom buna uygunmu . Yazarsan sevinirim

scotto

Üye
s.a. ben samsung galaxy ace gt-s5830i kullanıcısıyım. clockworkrec5830i yükledim. ayrıca telefonu root ladım. en son rom yükleyeyim dedim. yüklemeye çalıştığım rom S3-TibuMoD v3.5 yani s3 4.0.4 versiyonu. ama yüklenmiyor. yarım saat oldu telefon kendine gelmedi. kendine nasıl gelecek. ne yapmam gerekir. ve neden yüklemedi?? acil cevap verirsen sevinirim. şimdiden teşekkürler...

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
s.a. ben samsung galaxy ace gt-s5830i kullanıcısıyım. clockworkrec5830i yükledim. ayrıca telefonu root ladım. en son rom yükleyeyim dedim. yüklemeye çalıştığım rom S3-TibuMoD v3.5 yani s3 4.0.4 versiyonu. ama yüklenmiyor. yarım saat oldu telefon kendine gelmedi. kendine nasıl gelecek. ne yapmam gerekir. ve neden yüklemedi?? acil cevap verirsen sevinirim. şimdiden teşekkürler...

kardeş eğer yüklemeye çalıştığın rom bu ise telefonuna uymaz sadece gt s5830 içindir

r4pemin9

Üye
Kardeş cm9 tibumod un üstüne kurulum oluyo mu?

- - - Eklendi - - -

romu yükledim fakat blutooth çalışmıyor yardım edin lütfen!

alkana58

alkana58

Üye

kardeş bende bu rom var üstüne yüklesem bişey olur mu

sohey

Üye
Acenin hangi modeli ve resimler açılmıyor SORRY Yazıyor

nazmi28

nazmi28

Üye

Hocam romdan tweaks programı cıkıyormu ext alanı yaratabiliyormuyuz hafıza kartında...
eger olusmuyosa bildiğin stabil hızlı ext 4 veya ext2 destekleyen sorunsuz rom biliyomusun...

metinmori

metinmori

Üye
Evet Mubarekler :)
Ben bir galaxy ace kullanıcısıyım ve konusunu açtığım her romu denemişimdir şüphesiz
ve en beğendiğim rom bu oldu ama tek kötü yanı var gingerbread 2.3.7 olması
ama tema yönünden CM9 romlara taş çıkartacak cinsten bir ROM (saydam bir teması var) ve ufacık bir kasma dair hiç birşey yok
çok az ram harcıyor 95-100 mb arası
Uzun şarj ömrü (gerçekten uzun)
En önemliside Overclock destekliyor olması
Neyse daha fazla uzatmayayım :)

ROM:

ROM patchı:

Overclock destekli kernel:

ROMu yüklemek için cwm 5 yüklü olması lazım
Yüklemek için indirdiğiniz dosyaları hafıza kartının ana dizinine kopyalayın
1-Wipe data/Factory reset
2-Wipe cache partition
3-İnstall zip from sdcard
4-Chose zip from sdcard
5-Apocalypse.zip dosyasını seç ve yese bas
ROMunuz yüklendi
Power tuşuna 1 kere basarak geri gelin

Telefon recorvery ekranındayken Layotus patchını flaşlayın, yani;

İnstall zip from sdcard
Chose zip from sdcard
Layotus.zip dosyasını seç ve yese bas

Kernel için:
İnstall zip from sdcard
Chose zip from sdcard
kernel dosyasını seç ve yese bas

Tamamdır Telefon hazır
İlk açılış uzun sürebilir 4-5 dakika kadar telaşa kapılmayın normaldir :)
Overclock için google playdan setcpu programını indirin ve telefonunuzun hızını ayarlayın

......::::::GÜLE GÜLE KULLANIN :) :::::::........

Hocam bende gt 5830 i var ve S3 4.2.2 rom yüklü ama cpu overclock için kernel yok sendeki kernel i yüklesem olur mu.

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bende gt 5830 i var ve S3 4.2.2 rom yüklü ama cpu overclock için kernel yok sendeki kernel i yüklesem olur mu.
Linkteki kerneli kullanabilirsin, daha ayrıntılı bir şekilde incelemek istiyorsan link;
Linkteki kerneli kullanabilirsin, daha ayrıntılı bir şekilde incelemek istiyorsan link;
Ama overclock yapmanı tavsiye etmem işlemciye zarar verebilirsin, herşeyi düzgün yapsan bile şarjını resmen sömürür.

Üst Alt