galaxy ace i snf shift bulamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cellat_93

cellat_93

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace i snf shift bulamıyorum
telefonum galaxy ace i 2.3.6 var ve rotsuz buylduğum oyunlarda ya oyundan atıyo girmeden yada beyaz ekran kalıyo çalışan bi apk varmı ace i de ?

1oyun

1oyun

Üye
O telefona göre o oyunu bulman imkanz 5830 i modellerinde 3d özelliği çok düşük o yüzden çalışitıramıyor benim vardı 5830i beyaz ekranda açıyordu sadece zaten dayanamayıp telefonu sattım.

cellat_93

cellat_93

Üye
    Konu Sahibi
brother in armsıda indirdim marketten ondad oyun çalışıyor ama adamlar ve bazı yerler beyaz

oqlahoma

Üye
hemen o telefonu satın alcaksanız normal ace alın samsung kazık attı size galaxy y nin parçalarını koymuşlar içine 832 mhz miş felan fabrika çıkışlı overclock lu geçmiş olsun

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
hemen o telefonu satın alcaksanız normal ace alın samsung kazık attı size galaxy y nin parçalarını koymuşlar içine 832 mhz miş felan fabrika çıkışlı overclock lu geçmiş olsun
kardeşim overlock lu olduğunu nerden biliyosunuz galaxy y nin parçalarını koyduğunu nerden biliyosunuz elinizde görsel ya da deneyi yapılmış incelenmiş bi tezle gelin forumu yalan haberle doldurdunuz sonra servisi aradığında sen bilgilerini paylaşınca telefondaki forumdaki bilgiler yalan diyo inanmayın haklı takibikide bende kullandığın tel hakkında kanıtlanmamış dedikoduları yazsam hoşuna gidermi söyle

Şehriyar

Şehriyar

Üye
5830i den kastınız Galaxy ace 2 sanırım..

Ace 2 de 800 mhz çift çekirdek işlemci ve 768mb ram var..

Galaxy y de ise 830 mhz tek çekirdek 290 mb ram var.

Galaxy y ile uzaktan yakından alakası yok.

Ayrıca oyunlardaki beyazlıklar da oyunun telefon ile uyumsuzluğundan kaynaklanan bir sorundur telefonun suçu yoktur.
Misal ben telefonumu ilk çıktığında aldım hiçbir oyunu açmıyordu ama firmalar oyunları i9003 için de uyumlu çıkarmaya başlayınca artık yüm oyunları sorunsuz açıyor.

Gelen şikayet, tartışma olasılığı ve yanlış bilgilendirme sebepleriyle konu :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt