Galaxy Ace Hoparlörden Gelen Ses !!!

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace Hoparlörden Gelen Ses !!!
Telefondan kendi kendine garip sesler çıkartıyor. Şarja taktıktan sonra ses daha da artıyor.Bu durum normal mi yoksa telefonun arızası mı? Kendiliğinden geliyor ama ses. Telefon arkadaşımın. Ne olduğunu anlayamadık bizde. Başka olan var mı?

Telgrafla gönderildi.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
nasıl ses çıkarıyor ben şarja taktıgımda 2 saniyelik bi ding sesi çıkıyor başka ses çıkmıyor senin hoporlor bozulmuş olabilir

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
nasıl ses çıkarıyor ben şarja taktıgımda 2 saniyelik bi ding sesi çıkıyor başka ses çıkmıyor senin hoporlor bozulmuş olabilir

Cızırtıya benzer garip bir ses. O dediğiniz ses zaten geliyor ama devamında cızırtı yapıyor.

Telgrafla gönderildi.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
hiç stock rom yüklemeyi denediniz mi birde stock romdan sonrada aynı şeyi yaparsa büyük ihtimal ya anakart yada hoporlorda sıkıntı vardır

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
hiç stock rom yüklemeyi denediniz mi birde stock romdan sonrada aynı şeyi yaparsa büyük ihtimal ya anakart yada hoporlorda sıkıntı vardır

Rom atmadım garantinin bitmesini bekliyorum.

Telgrafla gönderildi.

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Yazılımsal olmayabilir hoparlör bozuktur

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
stock rom zaten garantiyi götürmez hatta root atım garanti dışı kaldıgında stock romla garantiye sokulur fakat senin sorunun symbian_lover dediği gibi büyük ihtimalle yazılımsal değil garantiye götürsene garantide varmış büyük ihtimal hoparlor bozuktur belki şanslıysan üçretsiz değişir

• Beğen
Tepkiler: Symbianizer
emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
stock rom zaten garantiyi götürmez hatta root atım garanti dışı kaldıgında stock romla garantiye sokulur fakat senin sorunun symbian_lover dediği gibi büyük ihtimalle yazılımsal değil garantiye götürsene garantide varmış büyük ihtimal hoparlor bozuktur belki şanslıysan üçretsiz değişir

Yardımlar için teşekkürler. O zaman biz telefonu servise verelim. :)

Telgrafla gönderildi.

Üst Alt