galaxy ace hakkında bir kaç soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace hakkında bir kaç soru
Galaxy ace almayı planlıyordum fakat yorumlara baktığımda hafızası daha fazla olabilirdi diyorlar sanırım ace'de uygulamalar telefon hafızasına kuruluyormuş değil mi bu çok kötü değil mi yaa??

aleranol

aleranol

Üye
işte sorunlu sistemin sorunlu telefonları

ivdg

ivdg

Üye
bende ace var hafıza kartına uygulama atıyorum yanlıs duymussun kardesim. ace'de tek sorun var sarjı pek gitmiyo ben sureklı mesajlasma/konusma halindeyim 1 gün gidiyo.

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
bende ace var hafıza kartına uygulama atıyorum yanlıs duymussun kardesim. ace'de tek sorun var sarjı pek gitmiyo ben sureklı mesajlasma/konusma halindeyim 1 gün gidiyo.
oh bea yüklenyor yani tamam kardeşim saol yok bana 2-3 gün gider ne konusurum ne mesajlasırım uygulama kullanırım biraz bide günde 2-3 saat müzik dinlerim

KayraBey

KayraBey

Üye
Her uygulama hafıza kartına atılabiliyor ama çalışmıyor kardeşim.Bazı programların telefondan hafıza kartına taşınması halinde ana ekrana widgeti eklenemiyor.Örneğin bir hava durumu programı yükledin.Ekrana widgeti koyamadıktan sonra programı hafıza kartına taşımanın hiçbir anlamı kalmıyor.Ace için bir arkadaş küçük bir program yazmıştı.Bu program sayesinde herşey hafıza kartına taşınabiliyor ve yüklenebiliyordu.Ama bu widget sorunu beni programı kullanmaktan vazgeçirdi.Ayrıca programın kurulacağı yeride sen seçemediğin için yükleme telefona ise zaten hiç yükleme yapılamıyor.Özellikle de marketten...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
lanet telefon kardeşim hiç bulaşma git direk sony ericsson neo v al şarj sorunu ekranı kalitesiz 278 mb ram var 150 mb sabit dolu adam gibi hd oyun açmıyor kamerası kötü video çekimi berbat tarayıcısı yavaş kies telefonu görmüyor bence hiç bulaşma kardeş

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
lanet telefon kardeşim hiç bulaşma git direk sony ericsson neo v al şarj sorunu ekranı kalitesiz 278 mb ram var 150 mb sabit dolu adam gibi hd oyun açmıyor kamerası kötü video çekimi berbat tarayıcısı yavaş kies telefonu görmüyor bence hiç bulaşma kardeş
x5 almayı düşünüyorum :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt