r4pemin9
Üye
-
Konu Sahibi
-
Android 2.3.3 yüklü galaxy ace s5830'a bu romu yüklemek için sırasıyla ne yapılması gerekiyor anlatabilirmisin?Ben biraz acemiyim! Yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler...
romu yükledim reboot ettim fakat ilk samsung yazsı çıkıuyor. bekliyor sonra kendi kendine reboot oluyor aynı samsung yazısında kalıyor. yardımcı olun
Aynısı bende de oldu yardım edin lütfen
SAMSUNG GALAXY ACE 5830 Android 4.2.2 Jelly Bean(CyanogenMod) ROM
Öncelikle Telefonunuzun ROOT'lu olması gerekmektedir.Telefonunuzu root yapmak için konuyu okumanızı yavsiye ediyorum.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkte vermiş olduğum zip'li dosyayı indirin ve sd kartınıza atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızUpload kendi tarafımdan yapılmıştır.....
1. İndirdiğiniz dosyanın içinde bulunan ''ClockWorkModAce.zip'' dosyasını,''recovery-clockwork-5.0.2.6-galaxyace-fix'' ve ''cm-10.1-20130216-UNOFFICIAL-cooper'' dosyalarını sd kartınızın ana dizinine atın
2. Cihazınızı recovery moduna alın(HOME+POWER tuşuna samsung yazısı çıkana kadar basın)
3.apply sdcard update seçeneğini seçin
4.Gelen menüden yüklediğiniz ClockWorkModAce.zip dosyasını seçin ve yükleyin
5. Reboot diyrek cihazınızı yeniden başlatın.
6.Cihazınızı recovery moduna alın(HOME+POWER tuşuna samsung yazısı çıkana kadar basın)
7.''Install zip from sdcard'' menüsü sonra ''Choose zip from sdcard'' menüsü daha sonra '' recovery-clockwork-5.0.2.6-galaxyace-fix.zip'' dosyasını seçin
8.Reboot diyrek cihazınızı yeniden başlatın.
SAMSUNG GALAXY ACE 5830 Android 4.2.2 Jelly Bean(CyanogenMod) ROM YÜKLEMESİNE GELELİM
1- Tekrar Home+Power Tuşlarına Basarak Recovery Moda geçin
2- Wipe data Factory reset ve wipe chance seçeneklerini uygulayın
3- Advanced tıklayın
4- Dalvik yapın
5- Power Tuşu ile Geri Gelin
6- install zip From Sdcart tıklayın
7- cm-10.1-20130216-UNOFFICIAL-cooper dosyasına gelin ve yüklemeye başlayın
8- Vee telefonunuz Android 4.2.2 Jelly Bean(CyanogenMod) olmuştur
GÜLE GÜLE KULLANIN
Not : Bu romu aşağı yukarı 2 haftadır kullanıyorum.Bana biraz yavaş geldi o yüzden Google Play den ''Voltage Control'' programını indirip overclock yaptım.En stabil çalışma 902 mhz de çalışmakta daha fazla yükseltirseniz telefon açılıp kapanmakta bilgilerinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?