Galaxy Ace & Galaxy W(onder)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kipanın öyle yapacağını sanmıyorum zaten 100lira indirimli.çok değil.(normalde çok ama neyse)

375 TL'ye 4 Haziran 2010'da Samsung Monte GT-S5620 Monte Aldım ve paralel ithalat tı bunu a-101 yapıyorsa kipa neden yapmasın ki ?

Kerim.

Üye
Ya zaten 900lira ilk çıkış fiyatı.gün geçtikçe fiyatı inecek.bence normal 800lira o telefon için

bencede.tabi o zamanlar başka telefonlar çıkcak.buna kimse bakmıcak

zaten şuanda da bakan pek fazla kişi olduğunu sanmıyorum,158,47 TL daha verip s2 alınabilir

Kerim.

Üye
1.058,47 tl +kdv

Bnde ace 2 var çok hızlı hiç kasma yapmıyor dokunmatiğide süper 3 haftadır kullanıyorum hiç bi sıkıntım olmadı bunada bak

abimde ace var ve ben w alacağm son 4 dünüm kaldı sonra abime zaaaaaaaaaaaaaaaaaaxd benmki daha güzel diyip alay edeceğmm w de ram 512 b bunu 180 mb işlemci kullanıor ve sana 350 mb boş ram kalıor abimde ki acede 290 mb ram var ve işlemci 100-150 civarı bişe kullanıo ve sana bişe kalmıo ama ynede o da iyi bi telefon arlarnda 100 tl fark var ama o 100 tl ye bu kadar fark olmamalı ben 700 tl ye alacağm abim 600 e aldı wonder bence 800 tlden aşağı olmamalı olursada benm gibi uyanıklar gider alır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...