Galaxy Ace & Galaxy W(onder)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace & Galaxy W(onder)
Merhabalaaarr
Ben yeni telefon almayı düşünüyorum aklımda galaxy ace vardı ama sonra w'ye bakınca onu da begendim sadece ikisinden birini düşünüyorum hangisi görünüş olarak daha büyük ve hangisinin kamerası daha iyi çekiyo bana o lazımda :/ ilgilenen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirimm galaxy ace biliyorum fakat galaxy w hakkında hiç bilgim yook

Kerim.

Üye
Tabi ki wonder.ace ile bi şey yapamazsın

haltie

Üye
Galaxy w her anlamda daha iyidir eğer ikisinden birini alacagim diyorsan bu w olmalı

aynen ikisinden biriyse kesinlikle Wonder'ı tercih etmelisin.

CasuS_87

Üye
Acenin kamerasi hd cekim yapmiyo ama wonderin hd

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

kesinlikle ikisi arasındaysan wonder aceye hiç bakma bile

kuzenimde ace var bende wonder bence ikisini bir mağazada eline al ve farkı gör ikna olucaksın zaten wondera sar değeri önemli değilse neo vye bakmalısın

SkyLaBTR

Üye
Ikisi arasından wonder ama ace2 ye de bak derim...

tabiki wonder fakat sana tavsiyem her zaman ace 2 olurdu (ace değil ace 2 )

ace ile wonder arasında 100 TL lik bir fark var gold fiyatına göre söylüyorum,wonder her türlü ace'dan iyi aradaki 100 TL fark değecek bir fark telefoncular sana ace iyi derler ama bizi dinle wonder ondan çok ama çok daha iyi ama eğer ben 900 TL ye kadar para verebilirim dersen galaxy ace 2 var hepsinden iyi özellikleri s2'ye çok yakın GPU'ları aynı

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim arkadaşlar Biraz daha beklicem ama Galaxy W aklımda ace bakmıyorum bile sağolun

Kerim.

Üye
Ace2 800 artık

buradaki telefonculara gidiyorum 900 diyorlar ama peşin alırsanız 850 ye kadar inebilirim diyorlar

Kerim.

Üye
Telefonculari bosver.buyuk magazalara bak

- - - Eklendi - - -

Tabi indirim old. Zaman

Gecen gun kipa da mesela.1-2 yerde daha gormustum ama hatirlamiyorum

o kipa bende zamanında a-101'den samsung monte almıştım her yerde 500-550 TL civarındaydı ben 375 TL ye almıştım ama sonradan öğrendim ki paralel ithalat mış allahtan telefondan önce kulaklığını gönderdim adamlara bozuk orjinal kulaklık gönderdim bana geriye 5 TL'lik kulaklık gönderdiler ki o kulaklıkta telefona uymadı aradım sordum siz telefonu gönderin dediler bende kulaklığı böyle yapan telefonu ne yapmaz gibi düşünerek göndermedim zaten 5-6 ay sonra 2.el 5800 ile takasa girdim

Kerim.

Üye
Kipanın öyle yapacağını sanmıyorum zaten 100lira indirimli.çok değil.(normalde çok ama neyse)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...