Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy Ace FIFA 12 Adamlar Görünmüyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrahimsakar
Üye
Konu Sahibi
Galaxy Ace FIFA 12 Adamlar Görünmüyor.
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi adamlar görünmüyor sorunu nasıl düzeltebilirim?
ibrahimsakar
Üye
Konu Sahibi
Kimse yardım etmeyecek mi?
GuitaristBoy
Üye
tamam bi el atalım şimdi bende buna benzer bi sorun yaşadım ea oyunlarında neden kaynaklandı çünkü telefona uyumsuz olan sd datayı atmışım sonra orjinalini indirdim adreno olanı indir data için
tamam bi el atalım şimdi bende buna benzer bi sorun yaşadım ea oyunlarında neden kaynaklandı çünkü telefona uyumsuz olan sd datayı atmışım sonra orjinalini indirdim adreno olanı indir data için
bendede buna benzer bi hata olmuştu. real racing 2de. ondada oyun sahnesi bulutlar vs simsiyahtı ama sesler gayet güzeldi.
ben real racing 2yi nasıl bulacam tegra uyumlu ya hep linkler bozuk varsa yeniden yükler misiniz?
bendede buna benzer bi hata olmuştu. real racing 2de. ondada oyun sahnesi bulutlar vs simsiyahtı ama sesler gayet güzeldi.
ben real racing 2yi nasıl bulacam tegra uyumlu ya hep linkler bozuk varsa yeniden yükler misiniz?