Galaxy Ace Cyanogen Mod Wi-Fi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

BaRooT

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace Cyanogen Mod Wi-Fi sorunu
Daha önceden Cyanogen mod 7.1 kullanıyordum hangi sürüm hatırlamıyorum tam olarak, şimdi 7.2.0-RC1-cooper romunu kullanıyorum, her 2sinde de wi-fi bağlanma sorunu var :/ Telefon orjinal froyo sürümüyle ve sonradan kurduğum 2.3.4 sürümüyle wi-fi'ye bağlanabiliyordu, ama sonradan kurduğum Cyanogen modlarından hiçbirinde wi-fi'ye bağlanamadım. Wi-fi açılıyor, ağı görüyor bağlan diyorum şifreyi yazıyorum "bağlanıyor" yazıyor sonra "ip adresi alınıyor yazıyor" öyle kalıyor bi süre sonra tekrar "bağlanıyor" falan yazıyor aynı şeyleri takip ediyor yani hep. Biraz araştırdım güvenlik türünden olabilir diyolardı, WPA-PSK'ymış benim kablosuz şeysi onu WEP yaptım yine bağlanmadı.

Nasıl çözcem ben bu sorunu wi-fi'siz olmuyor :S Cyanogen'in performansı da muhteşem bırakmak da istemiyorum. Ya da varsa bildiğiniz iyi bi Cyanogen sürümü onu kurayım, veya başka bi rom da olur performansı iyi olsun ve wi-fi'si sağlam olsun yeterli aslında.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
romu indirdiğin yerde bulursun cevabı büyük ihtimal.

Sarangni

Sarangni

Üye
Galaxy Ace için CM 7.1 Offical bir rom. Onda Wi-Fi hatası olmaması gerek. CM 7.2 Wi-Fi sorunu olabilir. Onun içinde XDA pach hazırlamışlardır zaten. Tavsiyem CM 7.1 Offical sürümünü yeniden indirip telefonunuzda kurun. İkisi arasında çok bir fark yok.

BaRooT

Üye
    Konu Sahibi
Zaten official kullanıyorum. Gerçi bugün Cyanogen 7.2 MIRACLE v4 kurdum az önce, gayet güzele benziyor ilk izlenimlerim çok iyi. Ama wi-fi sorunu bunda da var, 2.3.4 yaptım miracle kurmadan önce 2.3.4'ken de bağlanmadı önce ordaki WPA-PSK falan seçme şeyi var ordan WPA seçince bağlandı, ama Cyanogen modlarda o seçme dalgası yok :/ Sanırım modemden kaynaklanıyor sorun. Onu nasıl düzeltebilceğim hakkında bilgisi olan var mı ?

Sarangni

Sarangni

Üye
Size tavsiyem dönebiliyorsanız önce Froyo'ya dönün ve daha sonra 2.3.4 bir rom kurup onun üzerinden CM 7.1 geçin.

2.3.4 kurduktan sonra Wi-Fi çalıştırın. Burada sorunsuz çalışacaktır.,

- Telefonunuza Hard Reset atın.

- Hard Resetten sonra. CM 7.1 kurun. Kurulumdan sonra Wipe/Cache temizliği yapın.

- Telefonu başlatın. Telefon açıldıktan sonra. Wi-Fi büyük bir ihtimalle çalışacaktır.