android sistemli cihazların en genel sorunudur zaten batarya ömrü..bunu takviye programlarla ve bir kaç ayarla çok uzun ömürlü hale getirebilirsin...
Arkadaşlar ben de bu telefonu almayi düşünüyorum.nette dolasirken s5830 ve s5830i gördüm acaba aralarinda bir fark var mi varsa neler.yardımcı olursaniz sevinirim? .
5830i kandırmacadır onu alacağınıza galacy gio öneririm neden derseniz ben de çok araştırdım. Sistem olarak Galaxy Y ile aynı yani bir tek işlemcisi 832mhz birde kasası ace ye benziyor gerisi galaxy y ile tamamen aynı. eğer düz galaxy ace s5830 bulamıyorsanız ''i'' li modelini kesinlikle almayınız onun yerine galaxy gio veya nokia c6-01 idealdir
Şarj süresini bana bir söyler misin ? Ace sorunlu bir telefon ve Android'i zor kaldırıyor.Kullanan arkadaşlar söylesin kaç Mb boş ram kaldığını oyun veya 2-3 uygulama açınca.Ace alacağı yerde biraz daha biriktirip Neo V alması daha mantıklı..Oyun ve uygulama derdi de yok ise 701 öneririm.O da tuzlu gelirse 603.orta seviyede telefondan fazla bişey beklemiyorsanız eğer Galaxy ace güzel bi telefon tasarım şarj süresi ayrıca android olması avantaj sadece görüntülü görüşme yok herhangi bi kasma yok telefonda tabi aşırı yüklenilmediği sürece eğer biraz daha paranız varsa galaxy wonder alın derim