Galaxy Ace almayı düşünüyorum yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kralberk13

kralberk13

Üye
samsung glaxiy tavsiye etmiyorum şarjı 1-2 gün gidiyo onun yerine Nokia N8 al

mustang_35

Üye
arkadaşlar xperia neo v modelinde her siteden video veya film izlenebiliyor mu ?
izleniyorsa muhteşem bir telefon onu tavsiye ederim . izleniyorsa ben satın alcam ondan .

miltfrext

miltfrext

Üye
herkesin bütçesine göre telefon- istenilen modifiyeler yapılabildiği sürece sıkıntı yok flash eklentisini rahatlıkla yapabilirsiniz ICS yüklersin daha ne kaldı :) :oke:

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
Neo V tabiki Ace'den çok üstün bir cihaz. Ama bu tür alımlarda fiyat da çok önemli paran yetiyorsa tabiki neo v al. Ama yetmiyorsa ace iyi bir seçenek

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bu tür telefonlarda uzun Batarya ömrü beklememelisin kardeş.. Galaxy ace gelince evet fiyatına göre çok güzel bir telefon .. Android bir telefon ... Ama biriktirebilirim sabırlı durabilirim diyorsan Neo V öneririm...

GÖCER

Üye
sadece goruntu icin alabilirsin. ben kullanıyorum. beş para etmez. paranı ziyan etme. oyun yok program yok.cozunurluk berbat.anlatılan ve yazılan hepsi yalan.

1ufuk

Üye
Arkadaşlar ben de bu telefonu almayi düşünüyorum.nette dolasirken s5830 ve s5830i gördüm acaba aralarinda bir fark var mi varsa neler.yardımcı olursaniz sevinirim? .

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
android sistemli cihazların en genel sorunudur zaten batarya ömrü..bunu takviye programlarla ve bir kaç ayarla çok uzun ömürlü hale getirebilirsin...

Örnek olarak neyi gösterebilirsin hocam bilgim olsun?

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Arkadaşlar ben de bu telefonu almayi düşünüyorum.nette dolasirken s5830 ve s5830i gördüm acaba aralarinda bir fark var mi varsa neler.yardımcı olursaniz sevinirim? .

5830i kandırmacadır onu alacağınıza galacy gio öneririm neden derseniz ben de çok araştırdım. Sistem olarak Galaxy Y ile aynı yani bir tek işlemcisi 832mhz birde kasası ace ye benziyor gerisi galaxy y ile tamamen aynı. eğer düz galaxy ace s5830 bulamıyorsanız ''i'' li modelini kesinlikle almayınız onun yerine galaxy gio veya nokia c6-01 idealdir

1ufuk

Üye
5830i kandırmacadır onu alacağınıza galacy gio öneririm neden derseniz ben de çok araştırdım. Sistem olarak Galaxy Y ile aynı yani bir tek işlemcisi 832mhz birde kasası ace ye benziyor gerisi galaxy y ile tamamen aynı. eğer düz galaxy ace s5830 bulamıyorsanız ''i'' li modelini kesinlikle almayınız onun yerine galaxy gio veya nokia c6-01 idealdir

sağolasin arkadaşim bu bilgi baya isime yaricak

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
telden çok şey beklemiyorsan nokia 603 al özellikleri çok daha iyi

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
orta seviyede telefondan fazla bişey beklemiyorsanız eğer Galaxy ace güzel bi telefon tasarım şarj süresi ayrıca android olması avantaj sadece görüntülü görüşme yok herhangi bi kasma yok telefonda tabi aşırı yüklenilmediği sürece eğer biraz daha paranız varsa galaxy wonder alın derim

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Oyun olsun uygulama olsun demiyorsan s60v5 kategorisinden bir nokia işini görür.

cyber

cyber

Üye
bence ace alma

cemile1

Üye
bende kullaniyorm güzel bence kasmıyor hızlı ama seçim senin

MasteLaa

MasteLaa

Üye
orta seviyede telefondan fazla bişey beklemiyorsanız eğer Galaxy ace güzel bi telefon tasarım şarj süresi ayrıca android olması avantaj sadece görüntülü görüşme yok herhangi bi kasma yok telefonda tabi aşırı yüklenilmediği sürece eğer biraz daha paranız varsa galaxy wonder alın derim
Şarj süresini bana bir söyler misin ? Ace sorunlu bir telefon ve Android'i zor kaldırıyor.Kullanan arkadaşlar söylesin kaç Mb boş ram kaldığını oyun veya 2-3 uygulama açınca.Ace alacağı yerde biraz daha biriktirip Neo V alması daha mantıklı..Oyun ve uygulama derdi de yok ise 701 öneririm.O da tuzlu gelirse 603.

shaqir55

Üye
benim şarjım her gün bitiyor..ertesi güne hiç çıkmadı daha..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt