Galaxy Ace almayı düşünüyorum yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mahmet96

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace almayı düşünüyorum yardım.
Merhabalar arkadaşlar, bi kaç gündür telefonlara bakıyorum Galaxy Ace'in özellikleri benim için yeterli, kalite/fiyat açısından uygun görünüyor. Alacaktım fakat kullanan bi kaç yakınımdan duyduğum kadarıyla şarjı çok gitmiyormuş. 1 gün en fazla 2 gün gittiğini söylediler. Bu benim için çok büyük bi dezavantaj. Aynı özelliklerde şarjı daha uzun giden bir telefon var mıdır önereceğiniz?

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
android sistemli cihazların en genel sorunudur zaten batarya ömrü..bunu takviye programlarla ve bir kaç ayarla çok uzun ömürlü hale getirebilirsin...
Merhabalar arkadaşlar, bi kaç gündür telefonlara bakıyorum Galaxy Ace'in özellikleri benim için yeterli, kalite/fiyat açısından uygun görünüyor. Alacaktım fakat kullanan bi kaç yakınımdan duyduğum kadarıyla şarjı çok gitmiyormuş. 1 gün en fazla 2 gün gittiğini söylediler. Bu benim için çok büyük bi dezavantaj. Aynı özelliklerde şarjı daha uzun giden bir telefon var mıdır önereceğiniz?

61semih

61semih

Üye
telefonu telefon olarak kullanırsan ve ekran parlaklıgını dusurup 3g yı kapatırsan şarjın muhtemelen 2,5 gun gıder fakat ınternete gıreyım oyun uygulamaları kullanıyım felan dersen hıcbır akıllı telefon 2 gunden fazla gitmez zaten
ace veya başka bır android li telefon alsanda değişmez

• Beğen
Tepkiler: mahmet96
eRDiiL

eRDiiL

Üye
arkadaşların dediği gibi bu tip telefonların genel sorunu bu zaten

ace gerçekten fiyatına göre performansı en iyi telefonlardan biri al bence hiç pişman olmazsın

alternatif olarak sonynin telefonları da fena değil

• Beğen
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bence onu alacağına sony ericson xperia neo v alman daha yerinde olur.

zef2009

zef2009

Üye
Bence al güzel telefon aldım inceliyorum harika...tasarım hız androit gps ses resim video şarz dokunmatiği tabiki fiyatı hepsi güzel...neo 5 güzel ama şarjı az gidiyormuş araştırdım...

Astrosman

Astrosman

Üye
Güzel telefon...

__xXx__

__xXx__

Üye
kingmor hocam nerdesin galaxy ace e güzel diyen var

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
galaxy ace alma ics 4.0 güncellemesi gelmeyecek senin yerinde olsam xperia neo v alırım. Hem en güncel android sürümünede sahip olmuş olursun. Galaxy ace de flash lite var yani tam flash yok sadece sınırlı flash uygulamaları çalıştırır. Ben senin yerinde olsam neo v alırım.
Al sana neo v ile galaxy ace nin karşılaştırılması türkçe : gir bak neo v çok üstün bir cihaz.

zef2009

zef2009

Üye
:))neo 790 TL galaxy ace 620 TL civarı fark olacak tabiki:)) galaxy ace fiyat olarak iyi para çoksa tabiki başka al.

mc muratx

mc muratx

Üye
güzel telefon,şarj problemini dert etme aşağı yukarı tüm telefonlarin şarjı birkaç gün dayanıyor .arkadaşında dediği gibi 3g yi kapatırsan oyun oynamazsan 2 3 gün dayanır.

mahmet96

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Legendary_484

Legendary_484

Üye
bence alma o fiyata daha iyileri var

mindhunter

Üye
ben 5830i aldım hemde 590tl e 10 gündür kullanıyorum.. ilk 3-4 gün uygulama indir telefonu keşfet filn derken şarjdan çıkaramaz oldum.. sonradan 3g yi kapatıp wi-fi yi kullanmamaya çalışıyorum 2 gün gidiyor şarjı. ayrıca kimsenin dediğine değil sana yeterli mi değilmi ona bak çok çok güzel bi telefon!! her türlü uygulama çalıştırıyor.. bana yeterli geldi ŞAHSEN... experia tabi ki iyi fiyatı da iyi... öyle düşün taşın iyi olsun fıyatı da cebime göre olsun diyorsan 5830i.... bu arada kamera da gece görüşünde çok iyi çekiyor bence.. :D ekleyim istedim

• Beğen

mahmet96

Üye
    Konu Sahibi
İnternette gezinirken Samsung galaxy ace - onyx black diye bi şey gördüm, onyx ne demek normal modelden farklı mı?

berke6152

Üye
galaxy ace yi 535 TL ye satın alabilirsin.fiyatı uygun ve güzel bir telefon.

forever1907+

Üye
neo v yada ray

berke6152

Üye
535 Tl ye alınabiliyor.

---------- Eklendi @ 00:39:14 ---------- Yazıldı @ 00:37:51 ----------

Anlamadım?

---------- Eklendi @ 20:55:48 ---------- Yazıldı @ 20:55:24 ----------

535 TLye nerden alabiliyoruz?

yazsam reklam olur mu bilmiyorum.hemen uzaklaştırıyorlar.
özelden pm atabilirisn?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt