galaxy ace(5830i) root garanti disi birakmaz diyolar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turancansen

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace(5830i) root garanti disi birakmaz diyolar
İnternette bikac kisi root garantiyi oldurmez hatta telefonu rootlu iken garantiye gonderdim sikinti olmadi diyorlar bu konu hakkinda tam bi bilgisi olan var mi ona gore rootlucam bnde telefonu alali 2 hafta oldu garantisini oldurmek istemiyorum ancak root sart gibi duruyo ne internetten video izleyebiliyorum ne de 3d oyun oynuyabiliyorum .s simdiden yardiminiz icin tesekkurler

aleranol

aleranol

Üye
Rootlarsan garantisi gider. Eger garantiye rootlu verirsen ve afedersin akılsız ise eleman kabul ederler garantiyi. Unroot yaparsın garantiden önce geri garantiye girer. O netteki adamlar fena şeyler almış haberin olsun bizim burda satmıyorlar.

turancansen

Üye
    Konu Sahibi
Tekefon bozuldumu belki unroot yapma firsatimiz olmaz bu root isi icin telefonun calisir durumda olmasi sart mi¿ NE DİOSUNUZ SİZCE TELEFONU ROOTLAMALİMİYİM¿

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
ben aldığım gün root yaptım
garanti den çıkmaz sonuçta donanımsal değil yazılımla ilgili yazilim için hiç bişey olmasa bile odin ile yazilim atarsınız

turancansen

Üye
    Konu Sahibi
simdi telefon bozulsa hic acilmasa unroot yapma firsatim olmaz telefonda fertte kalir ondan korkuorm tam bi bilgim de yoktur :-(

mcnpl4

mcnpl4

Üye
acilmicak durumdaysa root oldugu anlasilmaz o kadar bakmazlar. ben cm9 yukluyken gonderdim garantiyle yaptilar rom kurarken coktu anakarti garantiyle degistirdiler sikunti yok bu kadar dert etmeyin.artikbservisler aman bi acigini bulalimda yapmadan geri gonderelim kafasinda degiller.

turancansen

Üye
    Konu Sahibi
kararsız kaldım şimdi rootlasam mı acaba :S bu root olayı sistemi falan değiştirmio de mi sadece telefon üzerindeki yetkin artıyo unroot işlemi nasıl oluyor telefonun orjinal sistemini mi yüklüosn?

- - - Eklendi - - -

unroot yaptığımızda telefonun eski orjinal halinden farkı oluyor mu???????

navti

navti

Üye
tamamen servis çalışanının insiyatifinde

turancansen

Üye
    Konu Sahibi
telefonu rootlayinca ne tur degisiklik oluyo bi de geri unroot yaptigimizda ilk alinan orjinal halinden farki oluyo mu?

turancansen

Üye
    Konu Sahibi
guncel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt