galaxy ace 5830i kullanan arkadaslar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aptdgam

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace 5830i kullanan arkadaslar
bende 4.1.1 sürüm andorid dosya var herşeyiyle türkçe isteyen olursa dosyayı atabilrim herkes cok ugrasıyo bu telefonun 4.0 andorid sürümünü bulmak için bende 4.1.1 sürüm var isteyen olursa resimde yükleyebilrim içime el vermedi her telefona güncelleme var buna yok die düşünen insan cok fazla

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Romu yayinladiginiz zaman ilgili bolume tasimami soyleyin ozelden tasiyayim. Simdilik genel bolumunde :oke:

aptdgam

Üye
    Konu Sahibi
ne demek istediniz anlamadim ama dediniz gibi olsun buraya dosya nasıl yuklenir bilmiyorum anlatırsınız hallederim 5830i kullanıp o romu yukleyen vazgeçemez telefon eski halinin yani 2.3.6 halinden 10 kat hızlı ben bi ıngiliz sitesinden aldım romu iyi aksamlar

lazye

lazye

Üye
ne demek istediniz anlamadim ama dediniz gibi olsun buraya dosya nasıl yuklenir bilmiyorum anlatırsınız hallederim 5830i kullanıp o romu yukleyen vazgeçemez telefon eski halinin yani 2.3.6 halinden 10 kat hızlı ben bi ıngiliz sitesinden aldım romu iyi aksamlar

Şu konuya bak,
http://www.maxicep.com/yararli-bilg...sim-video-ekleme-linke-isim-verme-641760.html

- - - Eklendi - - -

s5830i burdan rom seçin site yabancı ama translateden çevirin,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt