ozan_06
Üye
-
Konu Sahibi
-
pekı snan baska nerden ulasabılırım
ace i brodcom çipini kullaniyor .brodcom henüz driverlerlerin hepsini yayinlamadi sadece grafik driver ini yayimladi .bu yuzden cm7 tabanli romlar daha beta aşamasında sana grafik driver nin linkini verebilirim
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2087098
burdan eklentide bulinan HW lib patch adli dosyayi sd karta indir, cmw ile kur. kasmalar bitecektir .ve artık 3d oyun oynaya bilirsin. camera bütük ihtimal her zamn beyazdir bu düzeltmek icin cameraillision ve videocamillision programlarini kullan .bluetooth için yapacak bi sey yok . kulalikta bug var sesi yukseltmek icin volume+ kullan .umarim yardimci olmusumdur.
yazim hatalari olabilir cepten giriyorum
- - - Eklendi - - -
türkçe icin yapacak pek bir sey yok .ordan burdan turkce miui uygulamalrini topladim ama bazi uygulamalr çalismiyor . bnde suan miui kullaniyiorum .rehber -arayici-gorev yoneticisi haric. hepsi turkce. bunlarda turkce olabiliyor fakat diger uygulamar ile uyumsuz oldugu icin zorla kapat hatasi aliyoryum. bunlari yayimlacak vaktim var fakat internetim cok yavas oldugu icin yayimlayamiyorum .ama aklimda turkce ve sadece tether ve bluetooth bugu olan bi miui yayimlamayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?